Sommer

1. juli 2008

..lader det til at blive de næste par dage. Det er helt ok med mig, også selvom jeg skal på arbejde, for jeg heldigvis stadig lidt af eftermiddagen og hele aftenen til rådighed.

ko

Jeg glæder mig til jeg har fri, så skal jeg ud i det dejlige danske sommervejr.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply margrethe 1. juli 2008 at 12:34

    Det kan du også roligt gøre (altså glæde dig 😉 ) det er sådan et skønt vejr – og tænk imorgen blir det endnu bedre.

  • Reply Catarina 1. juli 2008 at 15:55

    Margrethe
    NU har jeg fri og vil se at komme afsted, kan næsten ikke vente. 😉

  • Skriv gerne en kommentar