Menu
Hverdagen

Afdelingsmøde

Her klokken tre skal vi til afdelingsmøde og da både Lis og jeg er til stede i dag, er det så i dag vi endelig kan fortælle om vores kursus/inspirationsdag. Jeg har lige gravet tilbage i mit hjernearkiv (tøhø) og læst mine noter igennem igen, for lige at være opdateret. Heldigvis lavede jeg en præsentation med den hel del billeder og den er til stor hjælp.

Nu håber jeg så ikke at selve mødet trækker ud, for jeg vil gerne hjem i det dejlige sommervejr. Jeg har nemlig lige talt med Christian og han har allerede været i poolen et par gange og kan berette at vandet er rigtigt dejligt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Joan
  2. juli 2008 at 15:23

  Håber det bliver et kort møde, for vejret er dejlig, og jeg er total misundelig på dem som har pool 😉

  Reply
 • Catarina
  2. juli 2008 at 17:51

  Joan
  Så er jeg kommet hjem og det er da vidunderligt derude. Poolen er altså ikke sådan em mega en, bare sådan én på 5500 l. Men den er nu dejlig alligevel. 😆

  Reply

Skriv en kommentar