Menu
Livet / Motion

Sveddryppende

Sidder lige og damper af på terrassen, hvor solen endnu ikke er nået om til endnu. Dagens løbetur blev lige en smule senere end tiltænkt, jeg havde ganske enkelt lidt svært ved at komme ud af fjerene, så løbet kom først i gang lidt over kl. 7 og da var temperaturen allerede oppe på 20°, lidt varmt.

Jeg er simpelthen nød til at dampe helt af inden jeg går i bad, for ellers begrynder jeg bare, at svede igen efter badet og det er ikke så lækkert. Den fremgangsmåde forhindre mig så også i, at komme til at fryse, som jeg godt kan komme til hvis jeg ikke er kølet helt af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Helle K.
  5. juli 2008 at 10:55

  Jeg stod også tidligt op og jeg kom også til at svede, men ikke af at løbe – jeg har været igang med støvsugning, vinduesvask, gulvvask, afstøvning, rengøring af badeværelser o.s.v. så nu skal jeg vist på overleve resten af dagen 😉
  God og dejlig lørdag til dig 🙂

  Reply
 • Karin
  5. juli 2008 at 11:26

  Bare jeg var A-menneske om morgenen, forsøgte at løbe da jeg stod op, det var for varmt for mig, nå, ja, jeg er jo også begynder med at løbe, jeg gik i stedet for, og meget stærkt. Det kunne jeg klarer.

  Reply
 • Catarina
  5. juli 2008 at 14:00

  Helle K.
  Du er da tovlig kvinde at knokle så meget og så i den varme. Jeg bliver sku helt træt at at det du har lavet og det er endda de kedelige ting. 😉

  Også en dejlig lørdag til dig.

  Karin
  Tillykke med at du er begyndt at løbe. Selvom man ikke kan løver fordi det er varmt, så er det da super fint at du gik turen i stedet. 😀

  Reply

Skriv en kommentar