Menu
Motion

Snøring af løbesko

Jeg har, lige siden jeg startede med at løbe for et par år siden, undret mig over de to ekstra huller som sad øverst på mine løbesko, og for den sags skyld, alle løbesko. Så for et par måneder siden, spurgte jeg en meget erfaren løber (deltager i 100 km løb) hvad de dersens huller var godt for, her er svaret;

Alle løbere er enige om at man skal finde sin løbestil og ud fra det købe sine løbesko. De fleste som går i gang med at løbe, vil også gerne investere over 1000,- kr. for gode sko, men de får ikke det ud af skoen, som de har købt den for. Skoen snøres for løst, hvis man ikke bruger de to øverste huller. For at skoen sidder rigtigt på foden, skal man lave en løkke hvor snørebåndet kan trækkes igennem.

Det er nu et par måneder siden jeg begyndte at snøre mine sko sådan og det virker. Skoen sidder bedre fast til min fod. De første par dage, skulle jeg lige bruge på, at vende jeg til, at skoene rent faktisk sad fast, men nu, nu kan jeg ikke forestille mig ikke at snøre dem på den her måde.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

14 kommentar

  • Catarina
    8. oktober 2010 at 07:28