Kunsten at skrive kommercielle tekster

5. august 2008

..ja det er altså overskriften på et kursus jeg skal på 8. og 9. september. Det lyder som et meget spændende kursus også fordi jeg skal arbejde med egne tekster og det synes jeg er meget bedre en at arbejde med fiktive tekster, de er som regel sværere, at omsætte til de daglige tekster.

Jeg bliver dog nød til at kørere frem og tilbage mellem København og Odense, da det lige nøjagtig passer med, at det er i den uge, at Søren er i Dublin og så gammel er Christian dog ikke, at jeg synes han skal være alene hjemme i 1 ½ døgn. Jeg glæder mig allerede, så pyt med de mange kilometer i bilen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Helle K. 5. august 2008 at 20:27

  Det lyder spændende 🙂 og jeg synes heller ikike at han er gammel nok til at være alene 🙂

 • Reply Perle 5. august 2008 at 20:33

  Spændende 🙂 Hvad er der nu præcis du arbejder med?

  Ville heller ikke lade Christian være alene hjemme i 1½ døgn, hvis det var mig. Som du siger, så er han ikke gammel nok.

 • Reply Pia 5. august 2008 at 20:47

  Jeg var heller ikke taget afsted fra purke ni over et døgn da han var i Christians alder, det er do ærgeligt at i ikke har nogen der lige ku “passe” og være der en overnatning så du havde været fri for turen. Selv om man naturligvis gerne gør det for sine børn:)

 • Reply Catarina 5. august 2008 at 21:19

  Helle K.
  Glæder mig også rigtig meget. 🙂


  Perle
  International marketing. Nej om et par år eller sådan, så går det, men ikke endnu. 😉


  Pia
  Ja hvis jeg skulle overnatte, så kunne du have fået lov til at gi’ aftenkaffen, men det må blive en anden gang, om ikke andet ses vi d. 13. oktober. 😀

 • Reply Pia 6. august 2008 at 20:59

  Du er altid mere end velkommen, også til at snuppe din overnatning, du skal bare sige til:)

 • Reply Catarina 7. august 2008 at 11:09

  Pia
  Det ved jeg og det sætter jeg meget stor pris på. 😉

 • Skriv en kommentar