Menu
Livet

Kunsten at skrive kommercielle tekster

..ja det er altså overskriften på et kursus jeg skal på 8. og 9. september. Det lyder som et meget spændende kursus også fordi jeg skal arbejde med egne tekster og det synes jeg er meget bedre en at arbejde med fiktive tekster, de er som regel sværere, at omsætte til de daglige tekster.

Jeg bliver dog nød til at kørere frem og tilbage mellem København og Odense, da det lige nøjagtig passer med, at det er i den uge, at Søren er i Dublin og så gammel er Christian dog ikke, at jeg synes han skal være alene hjemme i 1 ½ døgn. Jeg glæder mig allerede, så pyt med de mange kilometer i bilen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle K.
  5. august 2008 at 20:27

  Det lyder spændende 🙂 og jeg synes heller ikike at han er gammel nok til at være alene 🙂

  Reply
 • Perle
  5. august 2008 at 20:33

  Spændende 🙂 Hvad er der nu præcis du arbejder med?

  Ville heller ikke lade Christian være alene hjemme i 1½ døgn, hvis det var mig. Som du siger, så er han ikke gammel nok.

  Reply
 • Pia
  5. august 2008 at 20:47

  Jeg var heller ikke taget afsted fra purke ni over et døgn da han var i Christians alder, det er do ærgeligt at i ikke har nogen der lige ku “passe” og være der en overnatning så du havde været fri for turen. Selv om man naturligvis gerne gør det for sine børn:)

  Reply
 • Catarina
  5. august 2008 at 21:19

  Helle K.
  Glæder mig også rigtig meget. 🙂


  Perle
  International marketing. Nej om et par år eller sådan, så går det, men ikke endnu. 😉


  Pia
  Ja hvis jeg skulle overnatte, så kunne du have fået lov til at gi’ aftenkaffen, men det må blive en anden gang, om ikke andet ses vi d. 13. oktober. 😀

  Reply
 • Pia
  6. august 2008 at 20:59

  Du er altid mere end velkommen, også til at snuppe din overnatning, du skal bare sige til:)

  Reply
 • Catarina
  7. august 2008 at 11:09

  Pia
  Det ved jeg og det sætter jeg meget stor pris på. 😉

  Reply

Skriv en kommentar