Menu
Livet

I god tid

Kom ikke her og sig, at jeg ikke er i god tid. Jeg har lige bedt to firmaer om at komme med et tilbud, på de julegaver som vi skal sende til vores kunder i år. De skal kunne levere den indpakket i starten af november. Sådan!

9 kommentar

 • Marianne
  7. august 2008 at 14:37

  Jeg skal faktisk i gang med at lave årets julgaver så det er vel ved at være tiden hvor man må tænke nogle måneder frem 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  7. august 2008 at 15:25

  Så er det bare med at de har så mange på lager som du ordrede, og du har lidt i overskud når du når ultimo nov. Der kan jo godt komme flere kunder til fra nu frem til din deadline for udsendelse af julegaverne ;-). Måske var din deadline i dag? 😉

  Reply
 • Bambi72
  7. august 2008 at 15:33

  Det er skønt at være i god tid 😀

  Reply
 • Perle
  7. august 2008 at 16:21

  Må du løfte sløret for hvilke gaver det kan være? Og så tænkte jeg på en ting :o) Sendes de til virksomheden eller til personer hos en virksomhed. Er desværre selv i et firma, hvor man af princip ikke må modtage gaver – ved dog godt, at nogle ser bort fra reglen.

  Reply
 • Havehyrden
  7. august 2008 at 19:31

  Det er det man kalder en effektiv kvinde. Altid godt at være i god tid!

  Reply
 • Catarina
  7. august 2008 at 20:30

  Marianne
  Det må jeg sige, du er jo også i god tid. Hvad skal du lave?


  Karin – Abildjyden
  Naa så mange kunder kommer der ikke til, da det jo eksport jeg arbejder med og da det kun er udvalgte kunder ud af alle eksport kunder som får gaver og jeg desuden har bestildt lidt flere, så tror jeg jeg er dækket ind. 🙂


  Bambi72
  Nemlig, måske jeg skal begynde at tænke lidt på de private gaver. 😉


  Perle
  Lad mig sige det sådan, det er noget George Jensen. Og vi sender med att. Så vi er sikre på at det er de rigtige der modtager dem.


  Havehyrden
  Velkommen til, ja jeg er glad for at være med. Sidste år fik jeg overdraget projektet i starten af november, der var det nærmest umuligt at blive færdig til tiden. Så I år skal jeg bare være på forkant. 😀

  Reply
 • Pia
  8. august 2008 at 09:21

  Hold fest du er i god tid ja, jeg er stadig naiv og tror sommeren varer LAAAANG tid endnu og før den er helt slut er vinterforberedelserne helt ude.
  Men nu står jeg heller ikke for julegaveræset på jobbet og har heller ikke så mange jeg skal købe til privat, så jeg behøver ik tænke på ej at kunne nå det:)

  Reply
 • Helle K.
  8. august 2008 at 09:55

  Det ville jeg slet ikke kunne finde overskud til – nu 🙂 Jeg begynder som regel at tænke på julegaver godt inde i december – sidste år var det vist et par dage før juleaften 🙂

  Reply
 • Catarina
  8. august 2008 at 13:47

  Jeg må nu indrønne det var fordi jeg havde lagt det ind i min kalender og den poppede op i mandags, at jeg skulle begynde at tænkeover det, at jeg tog tyrene ved hornene. Håber også på at der kommer en dejlig sensommer. 😉


  Helle K.
  Jeg er normalt i god tid også når det gælder de private. Jeg er altid færdig med at købe julegaver inden 1. December, for så er der tid til rigtigt at nyde julemåneden og gå på cafe-besøg.

  Reply

Skriv en kommentar