Menu
Livet

Reception

I fredags var jeg til reception hos en kollega og hendes mand, mest hendes mand. Receptionen galt et auto-værksted, men ikke hvilke som helst, men et Austin Healey værksted. Min kollega og hendes mand er selv indehaver af flere Austin Healy’er og de har også tidligere kørt ræs.

Nu da børnene er flyttet hjemmefra, har de solgt deres tidliger hus, købt en stor grund og bygget en meget flot og lyst værksted. Ved siden af værkstedet er de nu ved at opføre deres nye bolig.

Rigtig mange af de gæster som deltog i receptionen, kom kørende i dres egen Austin Healy, så det endte med at det var noget af en vognpark der var udenfor. En enkelt gæst kom sågar i han helikopter. Vi, alle gæsterne, blev trakteret med diverse salater, små italienske pizzaer og vildsvinesteg.

5 kommentar

 • Louise
  10. august 2008 at 15:07

  Så skulle du komme til Videbæk eller Ringkøbing engang… Her har vi hver sommer et væld af gamle, veteran biler – måske er der også nogle Healy imellem…. Jeg er bestemt ikke kender på det område, men der er nogle rigtig flotte biler ind imellem 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. august 2008 at 17:02

  Louise
  Det er nu ikke en hobby jeg har, men de er nu meget hyggelige at se på. 😉

  Reply
 • Hege
  11. august 2008 at 11:35

  Et lite øyeblikk, jeg skal bare rope på Thv. Denne posten må han se. Så lekkert!!!

  Reply
 • jan Lohmann
  9. juni 2011 at 12:29

  Kære Catarina,

  Jeg er den glade ejer af en gammel austin healey og har siddet og søgt på nettet efter en mekaniker, som kender de gamle biler.

  Jeg faldt over dit indlæg, fra 10. august 2088, og vil spørge om du har mulighed for at sætte mig i kontakt med vedkommende, der har værkstedet, da det lyder helt rigtigt.

  mange hilsner

  jan

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2011 at 18:10

   Hej Jan
   Jow det kan jeg da godt. Han hedder Leif og har denne hjemmeside (http://www.thats-leif.dk) – hvor du kan kontakte ham fra. Jeg arbejdede sammen med hans kone, så jeg kender ham kun af den vej. 🙂

   Held og lykke.

   Reply

Skriv en kommentar