Reception

10. august 2008

I fredags var jeg til reception hos en kollega og hendes mand, mest hendes mand. Receptionen galt et auto-værksted, men ikke hvilke som helst, men et Austin Healey værksted. Min kollega og hendes mand er selv indehaver af flere Austin Healy’er og de har også tidligere kørt ræs.

Nu da børnene er flyttet hjemmefra, har de solgt deres tidliger hus, købt en stor grund og bygget en meget flot og lyst værksted. Ved siden af værkstedet er de nu ved at opføre deres nye bolig.

Rigtig mange af de gæster som deltog i receptionen, kom kørende i dres egen Austin Healy, så det endte med at det var noget af en vognpark der var udenfor. En enkelt gæst kom sågar i han helikopter. Vi, alle gæsterne, blev trakteret med diverse salater, små italienske pizzaer og vildsvinesteg.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Louise 10. august 2008 at 15:07

  Så skulle du komme til Videbæk eller Ringkøbing engang… Her har vi hver sommer et væld af gamle, veteran biler – måske er der også nogle Healy imellem…. Jeg er bestemt ikke kender på det område, men der er nogle rigtig flotte biler ind imellem 🙂

 • Reply Catarina 10. august 2008 at 17:02

  Louise
  Det er nu ikke en hobby jeg har, men de er nu meget hyggelige at se på. 😉

 • Reply Hege 11. august 2008 at 11:35

  Et lite øyeblikk, jeg skal bare rope på Thv. Denne posten må han se. Så lekkert!!!

 • Reply jan Lohmann 9. juni 2011 at 12:29

  Kære Catarina,

  Jeg er den glade ejer af en gammel austin healey og har siddet og søgt på nettet efter en mekaniker, som kender de gamle biler.

  Jeg faldt over dit indlæg, fra 10. august 2088, og vil spørge om du har mulighed for at sætte mig i kontakt med vedkommende, der har værkstedet, da det lyder helt rigtigt.

  mange hilsner

  jan

  • Reply Catarina 9. juni 2011 at 18:10

   Hej Jan
   Jow det kan jeg da godt. Han hedder Leif og har denne hjemmeside (http://www.thats-leif.dk) – hvor du kan kontakte ham fra. Jeg arbejdede sammen med hans kone, så jeg kender ham kun af den vej. 🙂

   Held og lykke.

  Skriv gerne en kommentar