Menu
Familieliv / Livet / Motion

Wauw for en lørdag

Jeg vågnede ret tidligt, men have ikke lyst til, at hoppe ud af sengen. Jeg lå og lyttede til Sørens forsigtige listen rundt, han prøvede ikke at vække mig. Hvor var det i grunden hyggeligt at ligge der i sengen og lytte til verdenen som knap nok var vågen endnu. Da klokke blev lidt i syv valgte jeg at flytte min dovne krop ud af sengen. På badeværelset tog jeg et kik i spejlet og blev enig med mig selv om at, den dovne krop med det tilhørende trætte ansigt, tænkte til en god løbetur og da vejret der fra badeværelset vinduet allerede da så dejligt ud, var der ikke langt fra tanke til handling.

valmue

Da jeg kom hjem efter en dejlig frisk løbetur, stod den lige på afdampning og lidt vand inden turen gik ind under bruseren. Jeg havde faktisk lidt travlt med at blive færdig, for jeg vidste at de gæster der kom til morgenmad kl. 9 ville være præcis, det er de nemlig altid. Vi nåede det hele og ar haft en rigtig hyggelig morgen/formiddag. Nu er gæster atter draget af sted, Christian er taget til fodbold, endnu engang er der kamp på programmet, Søren kørt til frisøren og jeg har lige Catarina tid, hvilket slet slet ikke så ringe endda.

Hvad resten af lørdagen byder på, står hen i det uvisse og det er ok med mig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  16. august 2008 at 13:26

  Hvor det lyder til at have været en dejlig lørdag indtil videre…god weekend..

  Reply
 • Helle K.
  16. august 2008 at 14:19

  Hyg dig og nyd din tid 🙂

  Reply
 • Perle
  16. august 2008 at 15:30

  Sådan en lørdag er slet ikke at kimse af. Startede som dig også med en løbetur inden morgenmaden. Synes det er sejt da min krop stadig slumrer, men rigtig dejligt, når matriklen nåes igen.

  Dejlig lørdag og søndag til dig 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. august 2008 at 16:57

  Anne, Mandagspigen
  Tak skal du have og i lige måde. Lørdagen er ligesom en lørdag skal være. 😉


  Helle K.
  Ummm det var dejligt. 😀


  Perle
  Sådan engang løb får kroppen ud af dvale og det er dejligt sådan om morgnen hvor solen skinner og der ingen vind er. God weekend til dig også. 😉

  Reply
 • Pia
  16. august 2008 at 17:13

  Du når simpelthen mere end jeg drømmer om at kunne en dag, det er jo ren misundelse her fra det københavnske:)

  Fortsat god weekend derovre.

  Reply
 • Hege
  16. august 2008 at 18:11

  Hvor får du all den energien fra, og når legger du deg egentlig om kveldene??? Frokost med gjester klokken ni – og det ETTER at du har vært ute og løpt!!! Jeg er imponert. Jeg våknet klokken åtte, gikk på badet og så omtrent det samme som du så i ditt speil, men konklusjonen var en annen: Jeg gikk tilbake til sengen og sov en time til!

  Reply
 • Catarina
  17. august 2008 at 08:11

  Hege
  Jeg er udpræget A-menneske og er nød til at have mine 7-8 timers søvn, men jeg er så også 100% klar når jeg står op og kan være enormt effektiv sådan en morgen.

  Jeg elsker at stå tideligt op og “have verdenen for mig selv”. 😀

  Reply

Skriv en kommentar