Øv

19. august 2008

Min mave vil ikke sammenarbejde i dag. Den synes at have et liv for sig selv, hvor jeg ikke længere er medbestemmende. Konsekvensen af den ikke sammenarbejdsvillige mave er, at jeg lige har været nød til, at give min chef besked om at jeg ikke kommer i dag. Det var nu ikke lige sådan jeg regnede med, at skulle tilbringe tirsdagen på, men jeg kan ikke tillade mig, at troppe op og risikere at smitte andre.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 19. august 2008 at 07:49

  Øv altså hvor er det surt – men jeg ønsker dig god bedring og en god dag – trods alt 🙂

 • Reply Gitte 19. august 2008 at 07:57

  Rigtig god bedring – håber du snart er frisk igen.

 • Reply Liselotte 19. august 2008 at 08:00

  Rigtig god bedring, Catarina 🙂

 • Reply Pia 19. august 2008 at 08:02

  Mindst af alt kan du tillade dig selv at gå på job og ha det ad pommerens til. God bedring og nyd en slapper så godt du formår, når nu det ik ka være anderledes.Krams

 • Reply Catarina 19. august 2008 at 08:55

  Helle K.
  Tusinde tak skal du have.


  Gitte
  Takker, det håber jeg også. 😉


  Liselotte
  Mange tak skal du have. 🙂


  Pia
  Det vil jeg gøre og så ellers prøve at pleje mig selv.

 • Skriv en kommentar