Menu
Bloggeriet

Så prøvede jeg det

.. altså at blive hacket. Fra jeg opdagede det, og skrev til min udbyder til det blev ordnet, gik der under 5 min. Det er sku service, tusinde tak til i123 for super service.

10 kommentar

 • Søren (Kbh)
  19. august 2008 at 17:31

  Pludselig var din side nemlig spærret med den tekst du viser,
  så jeg blev helt nervøs, da man skal passe på med links.
  Nu får du mit yndlingsvinterbillede – håber du kan lide det-:)
  http://padronel.files.wordpress.com/2008/08/venadoygato.jpg

  Reply
 • Catarina
  19. august 2008 at 18:27

  Søren (Kbh)
  Super dejligt billede, kan godt forstå at det er dit yndlingsbillede. 😉

  Reply
 • Helle K.
  19. august 2008 at 20:51

  Tænk at det kan være sjovt 🙁 godt at du fik styr påd et.

  Reply
 • Marianne
  19. august 2008 at 20:52

  En hver blogger mv. mareridt – jeg er glad for at du skrev at i123 ordnede det med det samme. Jeg har den samme udbyder og har kun positivt at sige om dem 🙂

  Reply
 • Leif
  19. august 2008 at 22:06

  Du må bare hacke lidt igen, Caterina 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. august 2008 at 06:42

  Helle K.
  Ja jeg ved sku heller ikke hvad sjov der skulle være ved det. 😐

  Ja jeg er glad for at min udbyder er så hurtig og at jeg selv også tager backup jævnligt. 🙂


  Marianne
  Naa et mareridt er det nu ikke, for hver dag får jeg, pr. mail, en backup af min database og jeg tager jævnligt selv backup af alle filer fra serveren, så jeg ville kun have mistet et par dage hvis jeg selv skulle have redet kastanjerne ud.

  I123 er jeg meget tilfreds med, altid super service. 😀


  Leif
  Tro mig, det tænkte jeg på da jeg så “skriften” første gang. 😆

  Reply
 • Pia
  20. august 2008 at 08:24

  Altså, hmm, ringer man bare til sin udbyder når sådan noget sker? Har os prøvet det men havde lige som os en mand der ku styre skidtet når og hvis, hvilket han sikkert gerne vil gøre igen, men alligevel.

  Reply
 • Catarina
  20. august 2008 at 09:23

  Pia
  Næ jeg skrev en mail hvor jeg skrev: Til info er min side blevet hacket. Det var som det hele og da jeg så ville reetablere filer igen så havde jeg allerede modtaget en mail fra i123, hvori de skrev at bachuppen var spidt ind så min side skulle fungere igen, og det gjorde den også. Så jeg nåede ikke at lave noget selv før end de havde rettet op på det. 🙂

  Reply
 • Pia
  20. august 2008 at 10:42

  Okay, jamen det håber jeg så også scannet gør hvis, eller NÅR det sker for mig igen:(

  Ps: kan man se håndbolden med sputnikkode?

  Reply
 • Catarina
  20. august 2008 at 10:47

  Pia
  Ellers siger du til, så kan det være jeg kan hjælpe. 🙂

  Sputnik den er go’ 😀

  Reply

Skriv en kommentar