Det ligner

20. august 2008

..grangiveligt en oktober efterårsmorgen når jeg kikker ud af mine vinduer. Det er smådiset og blygrå skyer dækker for solen, som jeg ved findes deroppe et sted. Det er utroligt at vi skal ”beriges” med sådan et vejr i august.

Nu smutter jeg på arbejde og håber solen har fået overtaget når jeg har fri i eftermiddag. I må have en dejlig dag derude.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 20. august 2008 at 07:30

  Tak og i lige måde. 🙂

  Jeg gider ikke efterår endnu – jeg vil have mere sommer. TAK 🙂

 • Reply Valdemarsro.dk 20. august 2008 at 07:52

  også en dejlig dag til dig 🙂
  Det ligner også efterår her i København, kunne godt ønske lidt mere sommer først 😉

 • Reply Pia 20. august 2008 at 08:29

  I rigtig lige måde, håber du er blevet helt rask:)

 • Reply Catarina 20. august 2008 at 09:42

  Helle K.
  Næ jeg vil sku heller ikke have efterår endnu, men mere sommervejr, er da velkommen. 😀


  Valdemarsro.dk
  Ja bare den næste måneds tid – det ville være dejligt. 😎


  Pia
  Ja tak skal du have, deet går. 😉

 • Skriv gerne en kommentar