Plugins

21. august 2008

Nogle gange prøver jeg et nyt plugin, men det sker ikke så tit som i starten af mit bloggeri. Jeg har fornygelig fået et ny, som jeg er maget glad for, nemlig; No Widget Category Cloud. Før jeg fik dette plugin, havde jeg ikke min kategoriliste vist, jeg ikke brød mig om den måde, hvorpå den blev vist i sidebaren og da meget af min sidebar er hjemmekodet er det ikke alt der finder plads derude.

En ande lille ting jeg er ret glad for er; Easy Gravatars, det er den der tilføjer et lille billede ved kommentaren, den synes jeg er meget sød.

Så mit plugin register ser således ud:
Akismet
Easy Gravatars
Easy Tube
Get Recent Comments
No Widget Category Cloud
WordPress.com Stats

Om der kommer flere til, ved jeg ikke, men umidelbart tror jeg det ikke for jeg synes ikke jeg mangler noget af betydning. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Anne, Mandagspigen 22. august 2008 at 07:44

  øhhh…aner ikke hvad du skriver om…noget wordpress agtigt??

  🙂 🙂 rigtig god weekend i øvrigt. 🙂

 • Reply Catarina 22. august 2008 at 07:53

  Anne, Mandagspigen
  Jepper noget WordPress noget. 😆

  Go’ weekend til dig også. 🙂

 • Reply Helle K. 22. august 2008 at 14:21

  Er det kun dit billede man kan se???

 • Reply Catarina 22. august 2008 at 14:54

  Helle K.
  Nej alle der er oprettet på http://en.gravatar.com/ med billede, vises her. 🙂

 • Reply Anna 24. august 2008 at 20:42

  Jeg kan ellers anbefale ‘WP-UserOnline’ og ‘Simple Tags.’ Den første er sjov, især i styrehuset, den anden gør tags nemmere at styre – hvis du bruger dem, altså.

 • Reply Catarina 26. august 2008 at 08:24

  Anna
  Dem må jeg prøve at kikke på, nå jeg igen lige får lidt luft, tak for input. 😀

 • Skriv en kommentar