For morsomt

23. august 2008

..er det at høre De sorte spejdere være kommentatorer ved synkronsvømning.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Ella 23. august 2008 at 10:37

  Det var så sjovt, jeg forstår ikke de lange pauser i sendefladen – jeg har stærke abstinenser 😉

 • Reply Karin - Abildjyden 23. august 2008 at 11:27

  Jeg fik et totalt stort savn – hverdags eftermiddage mellem kl. 14 – 16. Fik lige downloadet til mp afspilleren, jeg får deres udsendelser pr. podcards, så nu kan jeg tage dem med mig her i weekenden ;-). Ved godt det ikke lige var synkronsvømningen, jeg kan godt bruge andre indslag til at stille de stærke abstinenser fra en lang sommer uden De sorte Spejdere 😉

 • Reply Marianne 23. august 2008 at 13:57

  Øv jeg nåede det ikke – så ellers igår i oversigten at de skulle kommenterer

 • Reply Kari 23. august 2008 at 18:15

  Jeg er egentlig hverken til synkronsvømning eller De sorte spejdere, men sammen var det bare det for skægt!! 🙂

 • Reply Catarina 23. august 2008 at 20:19

  Ella
  Me to – jeg glæder mig til de kommer igen. 😉


  Karin – Abildjyden
  Ja man må jo nøjes med podcast, nå nu de har valgt at holde såååå lang pause. God weekend. 😀


  Marianne
  Aiii der gik du godt nok glip af et godt grin. 😉


  Kari
  Det er lige hvad det var. 😆

 • Skriv gerne en kommentar