Smukke ord

23. august 2008

Qvinde har tildelt mig en BrillianteAward med disse ord;

Min fynske forbindelse, som jeg ved aldrig deltager i disse “kæder”, men som jeg ikke kan komme udenom når jeg skal videregive en præmie:) En qvinde der på forunderlig vis er blevet min sjæleven, på afstand og alligevel så nær. Glæder mig til at følge efter hende, som kun en sulten hare forfølger den indbydende gulerod, der aldrig- men uden sorg vil være at nå helt:)

Tusind tak for de meget smukke ord Pia, jeg bliver ski da helt rørt.

Hvor du dog kender mig, for du har ganske ret, jeg deltager aldrig i disse ”kæder”, men ikke desto mindre, er jeg meget glad for at du tænkte på mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply