Smukke ord

23. august 2008

Qvinde har tildelt mig en BrillianteAward med disse ord;

Min fynske forbindelse, som jeg ved aldrig deltager i disse “kæder”, men som jeg ikke kan komme udenom når jeg skal videregive en præmie:) En qvinde der på forunderlig vis er blevet min sjæleven, på afstand og alligevel så nær. Glæder mig til at følge efter hende, som kun en sulten hare forfølger den indbydende gulerod, der aldrig- men uden sorg vil være at nå helt:)

Tusind tak for de meget smukke ord Pia, jeg bliver ski da helt rørt.

Hvor du dog kender mig, for du har ganske ret, jeg deltager aldrig i disse ”kæder”, men ikke desto mindre, er jeg meget glad for at du tænkte på mig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.