Menu
Hverdagen / Weblog

Smukke ord

Qvinde har tildelt mig en BrillianteAward med disse ord;

Min fynske forbindelse, som jeg ved aldrig deltager i disse “kæder”, men som jeg ikke kan komme udenom når jeg skal videregive en præmie:) En qvinde der på forunderlig vis er blevet min sjæleven, på afstand og alligevel så nær. Glæder mig til at følge efter hende, som kun en sulten hare forfølger den indbydende gulerod, der aldrig- men uden sorg vil være at nå helt:)

Tusind tak for de meget smukke ord Pia, jeg bliver ski da helt rørt.

Hvor du dog kender mig, for du har ganske ret, jeg deltager aldrig i disse ”kæder”, men ikke desto mindre, er jeg meget glad for at du tænkte på mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar