Hvide pletter

24. august 2008

Nu er vi gået i gang med at ordne Christians gamle værelse, efter firer år, trænger det til en opfriskning. Tæppet er ved at blive taget af, loftet har jeg rullet første gang, så nu er jeg hvidplettet i hele ansigtet, men pyt med det, det er da til at vaske af igen. Nå, jeg må hellere komme ind og give Søren en hånd, jeg tror han trænger. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Marianne 24. august 2008 at 17:41

    Det går hurtigt når i er to og betragt de hvide pletter som en ansigtsmaske 🙂

  • Reply Catarina 24. august 2008 at 18:30

    Marianne
    Ja vi er som allerede færdig. 🙂

  • Skriv en kommentar