Menu
Her hos os / Strøtanker...

Hvide pletter

Nu er vi gået i gang med at ordne Christians gamle værelse, efter firer år, trænger det til en opfriskning. Tæppet er ved at blive taget af, loftet har jeg rullet første gang, så nu er jeg hvidplettet i hele ansigtet, men pyt med det, det er da til at vaske af igen. Nå, jeg må hellere komme ind og give Søren en hånd, jeg tror han trænger. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Marianne
  24. august 2008 at 17:41

  Det går hurtigt når i er to og betragt de hvide pletter som en ansigtsmaske 🙂

  SVAR
 • Catarina
  24. august 2008 at 18:30

  Marianne
  Ja vi er som allerede færdig. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar