Hvide pletter

24. august 2008

Nu er vi gået i gang med at ordne Christians gamle værelse, efter firer år, trænger det til en opfriskning. Tæppet er ved at blive taget af, loftet har jeg rullet første gang, så nu er jeg hvidplettet i hele ansigtet, men pyt med det, det er da til at vaske af igen. Nå, jeg må hellere komme ind og give Søren en hånd, jeg tror han trænger. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne 24. august 2008 at 17:41

    Det går hurtigt når i er to og betragt de hvide pletter som en ansigtsmaske 🙂

  • Reply Catarina 24. august 2008 at 18:30

    Marianne
    Ja vi er som allerede færdig. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar