Madpakkeklar

31. august 2008

Christian er nu så glad for at få rugklapper med i skole, at jeg bager dam et par gange om ugen. Det gør nu ikke spor, for de er så nemme at smække sammen.


Nu vil jeg nyde resten af søndagen sammen med dem jeg holder så frygteligt meget af.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 1. september 2008 at 09:15

    Sådan nogle må jeg lige prøve at bage – tak for tippet 🙂

  • Reply Catarina 1. september 2008 at 12:07

    Helle K.
    Velbekomme. Herhjemme er vi andre også glade for dem. 😉

  • Skriv gerne en kommentar