Menu
Livet

Efterår

Hvor blev august lige af. For pokker da hvor tiden flyver af sted, jeg synes ikke der er ret længe siden at vi gik ind i august og nu er det allerede september, den første efterårsmåned. Tænk vi er nået så langt.

Jeg kan godt lide efteråret med den tilhørende farvereksplosion, naturen er leveringsdygtig i. Jeg ville bare ønske, at vores efterår, var af den slags som ikke var så vådt, men et efterår som var koldere, men hvor solen så til gengæld skinnede meget mere, åh det ville være dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  1. september 2008 at 07:51

  mere sol og gerne lidt koldere … sammen med den ekstra søndag som Marianne foreslår…så kan efteråret vist ikke blive meget bedre ? 🙂

  Reply
 • Helle K.
  1. september 2008 at 09:14

  Jeg sad netop og tænkte på det samme – hvor søren bliver tiden af???

  Reply
 • Catarina
  1. september 2008 at 12:08

  Anne, Mandagspigen
  Åh ja det villle lige passe mig. 😀


  Helle K
  Den der tid, den er altså lidt ustyrlig. 😀

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  1. september 2008 at 17:47

  Nu hvor august har været så våd, kan jeg kun nikke genkendende til dine ønsker. Jeg er vild med efteråret når det er køligt og solrigt. Jeg er vild med det farveskifte. Så lad vandet komme meget stille og roligt om natten, ellers behøver vi ikke at få mere 😉

  Reply
 • Catarina
  1. september 2008 at 18:50

  Karin – Abildjyden
  Åh jeg håber sådan, at der er sådan det bliver, tænk på alle de dejlige billeder der kan komme i kassen 🙂

  Reply

Skriv en kommentar