Menu
Livet

Nu er det slut

.. med at drikke kaffe på jobbet. Jeg kan simpelthen ikke længere klare den, lad mig kalde den…ikke så veltillavede kaffe, som bliver mig budt. Jeg er gået over til THE, ja tro det eller lad vær, men det smager da i det mindste ikke så grimt som kaffen.

Jeg har eller altid sagt, at the det drikker jeg kun hvis jeg er syg, men nu må jeg tage mine ord i mig igen.

8 kommentar

 • Valdemarsro.dk
  2. september 2008 at 15:31

  Jeg har det sådan næsten helt som dig. Hader den elendige kaffe på jobbet, men falder nogle gange i.

  Reply
 • Marianne
  2. september 2008 at 15:58

  Husbonden fik ændret kaffen på arbejdet – det hjalp vist lidt, men der findes altså så meget god the idag Catarina…

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  2. september 2008 at 16:39

  Ja man kan jo ændre mening om det her med te…gjorde jeg selv for et par år siden … og drikker nu ligeså gerne te som kaffe…og især te, når kaffen ikke er veltillavet 🙂 Så velkommen i klubben. Og lyt til Marianne ..hun er en rigtig haj på te området 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  2. september 2008 at 17:36

  Jeg er chokeret over du kan få en veltilberedt krus the på jobbet. Jeg har aldrig været heldig på det punkt, bare det at den har været i en termokande, ikke har trukket korrekt tid, jo, når jeg er til møde hos rektor, så finder han gods frem. The der er købt hjem fra Kbh., Så måske, hvis jeg forvilder mig omkring administrationen, så…., kunne jeg måske blive overrasket.
  Hvordan er den the du nyder tilberedt?

  Reply
 • Catarina
  2. september 2008 at 18:53

  Valdemarsro. Dk
  Ja det tror jeg da også jeg kommer til, når den første adder smag har lagt sig. 😀


  Marianne
  Her har vi kun automater og ud af dem kommer der ikke god kaffe ud af. Jeg tror jeg skal se om jeg kan finde noget virkelig godt the på et tidspunkt. 😉


  Anne, Mandagspigen
  Tak for det 😀 måske når jeg dertil hvor jeg drikker begge dele lige gerne. 😛


  Karin – Abildjyden
  Veltllavet er theen ikke,men den smager meget bedre en kaffen, for den bliver da i det mindste lavet på kogende vand.

  Jeg laver selv tehen med kogende vand. 😉

  Reply
 • Pia
  3. september 2008 at 08:19

  Jeg kan nok lide det meste kaffe, bare den ikke er stærk. Men allerbedst er den nu når man maler bønnerne lige inden brug og brygger kaffen i trygkande:)

  Må nok erkende at jeg rigtig godt ka li alle de her forskellige kaffeting der er i automaterne, jeg har op til flere gange forsøgt at få sådan en installeret her.

  Reply
 • Marianne
  7. september 2008 at 11:23

  Kan du ikke selv tage noget the med som du virkelig godt kan lide så det ikke bare bliver ‘i det mindste er det bedre’? Det ville jeg gøre hvis jeg ikke allerede var i den heldige situation at vi har rigtig kaffekværn og stempelkaffe + lækker øko the på kontoret.

  Reply
 • Catarina
  7. september 2008 at 18:02

  Pia
  Jeg har haft egen kande og kaffe med, men der var for mange der også ville have og som ikke havde lyst til at betale for kaffen.(250 g. =60 kr ) så jeg droppede det hurtigt. 😉


  Marianne
  Det tror jeg også det ender med, for theen kan jeg nok holde for mig selv. 😉

  Reply

Skriv en kommentar