Lækker lørdag

6. september 2008

Efter at Christian var kørt ind til mine forældre, slog jeg et smut op i byen og det viste sig at være en rigtig god ide. Jeg har det sådan, at det ikke er ofte jeg finder noget, der falder i min smag eller hvis jeg så finder noget jeg egentlig godt kan lide, ser det faktisk ikke så pænt ud på mig.

I dag var det dog noget ganske andet, jeg fandt skønne skønne tekstiler som vil klæde mig rigtigt godt dette efterår. Det blev til en skøn ternet skjortekjole, et tørklæde som passer fint til, 2 par leggins, lang hvid figursyet bondeskjorte med lodrette indvævede striber, en dejlig tætsiddende strik bluse med ¾ ærmer og v-udskæring, den kunne sagtens gå med den hvide skjorte inden under og et af de nye par leggins, et par strikkede strømper blev det også til, de er altid dejlige at have på under en lækker nederdel nu hvor det snart bliver vinter.

dejlige_tekstiler

Efter min lille shoppingtur mødtes jeg med Søren på Cafe Kræs, hvor vi fik os en let frokost og nød hinandens selskab. Indimellem er det dejligt kun at være os to, uden børn.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 6. september 2008 at 18:53

  Hvor skønt med lidt shop amok, der er der brug for ind i mellem ikk? – Skønne efterårsfarver 😉
  Det at hyggge bare 2 voksne, det er noget helt andet, der er ikke mange år til det bliver hverdagen, så nyd hverdagen nu.

 • Reply Marianne 7. september 2008 at 09:18

  Sikke en masse – men nogen gange trænger man bare til en fornyelse…

 • Reply Catarina 7. september 2008 at 09:46

  Karin – Abildjyden
  Ja indimellem trænger klædeskabet til fornyelse. Vi nyder skam bække dele og det vil vi nok altid gøre. 🙂


  Marianne
  Ja det er dejligt og når der så bare er meget på én gan er det super. 😀

 • Reply Helle K. 7. september 2008 at 09:47

  Sikke en bunke – i dejlige farver. Tillykke med alle dine nye tekstiler. 🙂

 • Reply Catarina 7. september 2008 at 09:49

  Helle K.
  Tak skal du have, og ja det er nogle dejlige farver, sådan rigtig varme og lune. 😉

 • Skriv gerne en kommentar