Menu
Familieliv

Lækker lørdag

Efter at Christian var kørt ind til mine forældre, slog jeg et smut op i byen og det viste sig at være en rigtig god ide. Jeg har det sådan, at det ikke er ofte jeg finder noget, der falder i min smag eller hvis jeg så finder noget jeg egentlig godt kan lide, ser det faktisk ikke så pænt ud på mig.

I dag var det dog noget ganske andet, jeg fandt skønne skønne tekstiler som vil klæde mig rigtigt godt dette efterår. Det blev til en skøn ternet skjortekjole, et tørklæde som passer fint til, 2 par leggins, lang hvid figursyet bondeskjorte med lodrette indvævede striber, en dejlig tætsiddende strik bluse med ¾ ærmer og v-udskæring, den kunne sagtens gå med den hvide skjorte inden under og et af de nye par leggins, et par strikkede strømper blev det også til, de er altid dejlige at have på under en lækker nederdel nu hvor det snart bliver vinter.

dejlige_tekstiler

Efter min lille shoppingtur mødtes jeg med Søren på Cafe Kræs, hvor vi fik os en let frokost og nød hinandens selskab. Indimellem er det dejligt kun at være os to, uden børn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  6. september 2008 at 18:53

  Hvor skønt med lidt shop amok, der er der brug for ind i mellem ikk? – Skønne efterårsfarver 😉
  Det at hyggge bare 2 voksne, det er noget helt andet, der er ikke mange år til det bliver hverdagen, så nyd hverdagen nu.

  Reply
 • Marianne
  7. september 2008 at 09:18

  Sikke en masse – men nogen gange trænger man bare til en fornyelse…

  Reply
 • Catarina
  7. september 2008 at 09:46

  Karin – Abildjyden
  Ja indimellem trænger klædeskabet til fornyelse. Vi nyder skam bække dele og det vil vi nok altid gøre. 🙂


  Marianne
  Ja det er dejligt og når der så bare er meget på én gan er det super. 😀

  Reply
 • Helle K.
  7. september 2008 at 09:47

  Sikke en bunke – i dejlige farver. Tillykke med alle dine nye tekstiler. 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. september 2008 at 09:49

  Helle K.
  Tak skal du have, og ja det er nogle dejlige farver, sådan rigtig varme og lune. 😉

  Reply

Skriv en kommentar