Tung regn

6. september 2008

Hele natten har det regnet tungt, og hele verdenen omkring mig dufter frisk som nyklippet græs. Nu hvor jeg er netop som jeg er stået op er den holdt op og jeg kan nu ane en smule blå himmel, som jeg er sikker på bliver til mere i løbet af dagen.

Christian er lige kommet hjem fra lan hos en kammerat, hvor de først gik i seng omkring 4, så det er en træt ung mand jeg har fået hjem. Nu vil jeg drikke min frisk bryggede kaffe og nyde resten af morgenen.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 6. september 2008 at 09:48

  Formiddagen er vel gået igang, her kører radioen på P3, Mads og Monopolet. Vinduespudseren er lige blevet bestilt, ved det tager en hel dag, men skidt pyt, vinduerne bliver så flotte bagefter 😉

 • Reply Catarina 6. september 2008 at 10:08

  Karin – Abildjyden
  Ja her er vi i gang og om lidt er jeg den der er strøjet ud af døren. Odense kalder. 😉

 • Reply Helle K. 6. september 2008 at 10:24

  Kan du hygge dig i Odense 🙂 Hos os er der stadig småregn, men jeg har hørt, at vi skal få den blå himmel at se senere 🙂

 • Reply Catarina 6. september 2008 at 15:53

  Helle K.
  Det har været en dejlig tur til staden. Nu er der dog trukket et par skyer ind, så vi ikke længere har den dejlige blå himmel, men temperaturene er stadig over de 20°.

 • Skriv gerne en kommentar