Menu
Bloggeriet

En pris

Jeg har i dag modtaget “The Brillante Weblog Premio 2008 Award” af Leif Carlsen. Med prisen fulgte nogle dejlige ord;

Først og fremmest er de alle kendetegnet ved at være “plain and simple” i ordets mest positive forstand. Alle skriver om livet omkring dem på en dejlig ligefrem og ærlig måde – også selvom det drejer sig om de sider af livet, der ikke er lutter lagkage. Samtidigt er disse blogs kendetegnet ved stor variation i indlæg, emner og holdninger, hvilket blandt andet er medvirkende til, at jeg kigger forbi dem stort set hver eneste dag.

For filan hvor bliver man glad for, at der er nogen der synes man er hver at læse, selvom det netop er de dersens dagligdags ting man skriver om, og at det så tillige er en mand, det gør mig meget glad.

2 kommentar

 • Mogens
  8. september 2008 at 23:35

  Hej
  Ja det er da fuldt fortjent. Jeg har ikke brugt meget tid på at studere mange blogs, men jeg faldt over din forleden og jeg må sige at du gør det godt. Den er velskrevet i et glidende sprog så man ikke bliver træt af at læse og selv om det er hverdagshistorier, så virker det ikke trivielt. Jeg kunne gå hen og blive afhængig. “Hvad mon kusinen har fundet på i dag?”. Selv om det er længe siden vi sidst er “ramt sammen” så er det næsten det samme, når jeg læser din blog. Det virker til at du har det godt og at du trives med de ting du gør. Og en tidlig morgentur til København i solskin er jo ikke at kimse ad omend din tur jo kun er det halve af min…..;-).
  Fætteren.

  Reply
 • Catarina
  9. september 2008 at 05:40

  Mogens
  Mange tak for de pæne ord…
  Der er faktisk en del bloggere som netop bruger bloggen til at opdatere familien, for i den lidt travle hverdag er der ikke altid tid til at fortælle om de små hverdags ting, der er der kun plads til de store. 😉

  Når du tager til KBH, tager du så ikke færgen?

  Reply

Skriv en kommentar