Sjov i København

8. september 2008

Jeg havde jo allierede mig med vores GPS i dag og hvor er det dog en dejlig opfindelse. Jeg blev geleitet lige til døren på Nordre Fassanvej og en parkeringsplads var der også til at finde, helt uden betaling. Så hurra for GPS’en.

Solen skinnede hele vejen over Sjælland og sådan har den også gjort hele dagen. Men på vej hjem røg jeg ind i en del kraftige regnbyger, så det på det nærmeste var umuligt at se kørerbanen.

Selve kurset er enormt spændende og for pokker hvor er læren god til at formidle. Vi havde mange grin i løbet af dagen og lave flere øvelser som på det nærmeste tømte os for ord. Et af dagen store grin, var da vi så en tysk reklame film for de tyske optikere. Den film, som er mere sjov end den formidler budskabet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 8. september 2008 at 20:15

  Dejligt det var en kursus med massr af skønt input, og dejlige med kursister. Håber det er noget du kan bruge og have masser af glæde af det i fremtiden.

 • Reply Anne, Mandagspigen 8. september 2008 at 20:39

  Den film vil jeg lige vise til Eddie, min optiker mand ti hi..

 • Reply Helle K. 8. september 2008 at 20:42

  Her hjælper kun bønner – øh jeg mener briller 😉

 • Reply Mogens 8. september 2008 at 23:27

  Hej.
  Ja jeg forstår godt der ikke er flere ord….. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal sige. Det skal måske lige være en af Haugaards tøhø….

 • Reply Catarina 9. september 2008 at 05:41

  Mogens
  Ja ikke 😆

  Forøvrigt…. stort tillykke med fødselsdagen i dag, eller retter nu er det jo i går.. altså den 8. 😀 Jeg håber du havde en dejlig dag, vejret var i hvert fald med dig. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar