Menu
Livet

Sjov i København

Jeg havde jo allierede mig med vores GPS i dag og hvor er det dog en dejlig opfindelse. Jeg blev geleitet lige til døren på Nordre Fassanvej og en parkeringsplads var der også til at finde, helt uden betaling. Så hurra for GPS’en.

Solen skinnede hele vejen over Sjælland og sådan har den også gjort hele dagen. Men på vej hjem røg jeg ind i en del kraftige regnbyger, så det på det nærmeste var umuligt at se kørerbanen.

Selve kurset er enormt spændende og for pokker hvor er læren god til at formidle. Vi havde mange grin i løbet af dagen og lave flere øvelser som på det nærmeste tømte os for ord. Et af dagen store grin, var da vi så en tysk reklame film for de tyske optikere. Den film, som er mere sjov end den formidler budskabet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  8. september 2008 at 20:15

  Dejligt det var en kursus med massr af skønt input, og dejlige med kursister. Håber det er noget du kan bruge og have masser af glæde af det i fremtiden.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  8. september 2008 at 20:39

  Den film vil jeg lige vise til Eddie, min optiker mand ti hi..

  Reply
 • Helle K.
  8. september 2008 at 20:42

  Her hjælper kun bønner – øh jeg mener briller 😉

  Reply
 • Mogens
  8. september 2008 at 23:27

  Hej.
  Ja jeg forstår godt der ikke er flere ord….. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal sige. Det skal måske lige være en af Haugaards tøhø….

  Reply
 • Catarina
  9. september 2008 at 05:41

  Mogens
  Ja ikke 😆

  Forøvrigt…. stort tillykke med fødselsdagen i dag, eller retter nu er det jo i går.. altså den 8. 😀 Jeg håber du havde en dejlig dag, vejret var i hvert fald med dig. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar