Menu
Livet

Endnu en dag i det københavnske

Kaffen bliver drukket til den alt over skyggende stilhed, der fylder køkkenet denne morgen. Jeg sidder helt alene uden radio eller andre lyde en mit eget rolige åndedræt. Det er underligt ikke at have Søren hjemme og Christian – ja for ham er det alt for tidligt at stå op. 😉

Om et øjeblik sætter jeg atter GPS’en til rette i bilenruden og lader den vise mig vej til Nordre Fassanvej. Jeg er spændt på, om det bliver lige så let at komme fremi dag, som i går. Jeg tror heldet er med mig. Det bliver en dejlig dag.

I dag er det den sidste kursusdag, så jeg vil suge til mig som en svamp, der ikke har set så meget som skyggen af væde i måneder. Derefter står den på opgave skrivning, en opgave som skal afleveres (pr. mail) til læren senest søndag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  9. september 2008 at 07:57

  Jamen så står jeg parat i dag og vinker…jeg har lyseblå trøje på 🙂

  Reply
 • Helle K.
  9. september 2008 at 08:02

  Har Anne mon stået der siden igår? 😉

  Nyd din lærerige dag i København 😀

  Reply
 • Therese
  9. september 2008 at 08:50

  Jamen for pokker, kommer du nu igen 🙂 Du er faktisk på kursus ret tæt på mit arbejde! Næste gang må vi koordinere til en kop kaffe, kunne være hyggeligt at møde dig!

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  9. september 2008 at 13:35

  I dag kan du selv finde frem 😉 – Lyt til GPS´en – og nyd endnu en super skøn dag på bænken, tag til dig 😉

  Reply
 • Catarina
  9. september 2008 at 17:32

  Anne, Mandagspigen
  Jeg så dig og vinkede – så du mig?


  Helle K.
  Jeg har suget til mig, af alle de der ord. 😉


  Therese
  Aii det kunne være så hyggeligt. Vi må prøve at koordinere det næste gang. 😀


  Karin – Abildjyden
  Jeg kunne ganske rigtigt selv finde vej i dag, men havde GPS som sikkerhed. 😛

  Reply
 • Therese
  9. september 2008 at 17:35

  Det gør vi nemlig !!

  Reply
 • Catarina
  9. september 2008 at 19:25

  Therese
  Aftale 😀

  Reply

Skriv en kommentar