Endnu en dag i det københavnske

Kaffen bliver drukket til den alt over skyggende stilhed, der fylder køkkenet denne morgen. Jeg sidder helt alene uden radio eller andre lyde en mit eget rolige åndedræt. Det er underligt ikke at have Søren hjemme og Christian – ja for ham er det alt for tidligt at stå op. 😉

Om et øjeblik sætter jeg atter GPS’en til rette i bilenruden og lader den vise mig vej til Nordre Fassanvej. Jeg er spændt på, om det bliver lige så let at komme fremi dag, som i går. Jeg tror heldet er med mig. Det bliver en dejlig dag.

I dag er det den sidste kursusdag, så jeg vil suge til mig som en svamp, der ikke har set så meget som skyggen af væde i måneder. Derefter står den på opgave skrivning, en opgave som skal afleveres (pr. mail) til læren senest søndag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Endnu en dag i det københavnske”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.