Menu
Dagligdagen

Ahorn sirup

Jeg har altid godt kunne lige rav og ravsmykker, ikke de store og tunge, men de lette af slagsen. Her den anen dag var jeg så inde på Troldekugler og kikke og faldt for deres lille ravkugle som hedder Ahorn sirup. I dag kom den med posten, og wauv hvor er den flot. Jeg elsker den allerede og jeg synes den passer super flot sammen med de andre tre kugler.

Den næste kugle bliver nok Den gyldne hule, som jeg synes er rigtig dejlig og varm at se på. Måske den kunne blive et julegaveønske.

12 kommentar

 • Hege
  10. september 2008 at 19:36

  Den har jeg også nettopp kjøpt. Nydelig. Samtidig kjøpte jeg lærsnoren som du har bilde av, men jeg glemte å kjøpe lås. Nå nøler jeg, for jeg kan ikke forstå at de låsene jeg ser på nettsiden skal passe til denne merkelige, todelte lærsnoren.

  Har du noen erfaring med det?

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  10. september 2008 at 19:42

  En dejlig farvesammensætning. Måske du ikke kan vente helt til jul med Den gyldne kugle;-)

  Reply
 • Catarina
  10. september 2008 at 19:48

  Hege
  Du kan se en lille film om netop lædersnoren her og manden taler dansk.

  http://troldekugler.dk/site/troldekugler/video_Laeder_DK.asp

  I den ende hvor der er to snipper i de to snipper er faktisk huller i til låsen.


  Karin
  Næææ det kan godt være, men det er jo et fabelagtigt ønske -let at købe og koster ikke det hvide ud af øjnene. 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. september 2008 at 20:24
 • Pernille
  10. september 2008 at 21:13

  Hvor er den flot.
  Jeg kan rigtig godt lide mange af Troldekuglerne, det er bare ikke rigtigt mig, det der med armbånd – det bliver ligesom for fint. Jeg har ikke set lædersnøren før, den er jo bare super – nu får jeg næsten lyst til igen og overveje om det alligevel er noget 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. september 2008 at 06:43

  Pernille
  Lædersnoren gør det sådan hverdagsagtigt og så behøver det ikke være fyldt med en masse kugler, én kugle er nok. Hvis ikke det var for lædersnoren, så havde jeg heller ikke noget armbånd med troldekugler. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  11. september 2008 at 07:44

  Jeg besluttede lige igår, at til min fødselsdag er Troldekugler på listen – denne gang i grønne og blå farver… dine er smukke. Lædersnoren er også en del af mit ønske 😉

  Reply
 • Perle
  11. september 2008 at 07:58

  Jeg er egentlig mere til Pandora og har et armbånd der er helt fuldt. Men lige dette med lædersnoren synes jeg er smukt. Har luret på linket du har lagt ind og måske skulle jeg ønske mig den brune snor med tilhørende glaskugler.

  Det er et smukt led du har købt :o)

  Reply
 • Marianne
  11. september 2008 at 10:19

  Hvor ser det godt ud – lige min stil 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. september 2008 at 17:07

  Helle K.
  Rigtig god beslutning – der findes så mange skønne kugler. 🙂


  Perle
  Jeg har faktisk også den brune lædersnor, men bruger de samme kugler og jeg vil nok aldrig have det fyldt med for mange kugler, for så går lidt af det sådan tilfældige look af, og det er det jeg er vild med.


  Marianne
  Jeg kan godt lige se det på dig. 😛

  Reply
 • Hege
  12. september 2008 at 18:46

  Tusen takk. Nå forstår jeg det, – og da er det bare å bestemme lås.

  Reply
 • […] af. Det er hverken af det pureste guld eller det fineste sølv, næ det består såmænd bare af en lædersnor med nogle trollekugler i. Mine små fine vedhæng fra Etzy.com, som jeg fik den anden dag, passer også på min lædersnor […]

  Reply

Skriv en kommentar