Menu
Livet

Energiforladt

Her efter frokost er mit energiniveau ikke særligt stort. Faktisk ikke eksisterende. Det er ikke fordi jeg ikke har rigeligt at lave, men mere det faktum, at det er statistikker og tal analyse i Excel. Det er ikke lige noget min hjerne har overskud til. Hvis jeg nu skal lave en analyse af min energi, må det være fordi jeg lige har været til frokost og min krop derved bruger al den forhåndværende energi til at fordøje maden. Måske jeg skulle snuppe en lille morfar under skrivebordet.

3 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  10. september 2008 at 14:26

  Morfar – powernap – det giver ekstra energi.

  http://www.dr.dk/Regioner/Syd/Nyheder/Andet/2006/01/19/062415.htm

  Måske kunne du viderebringe det til højere sted på jobbet 😉

  Du har været meget intens på både mandag og tirsdag, det sidder med garanti i kroppen.

  Reply
 • Helle K.
  10. september 2008 at 14:58

  Juhu Catarina – er du vågnet? 😀

  Reply
 • Catarina
  10. september 2008 at 15:01

  Karin – Abildjyden
  Det ville være fint , og kunne helt sikker hjælpe i mange situationer. Men jeg gad heller ikke være længere på jobbet.


  Helle K.
  Hvad hvor… ja … ja nu er jeg da. 😆

  Reply

Skriv en kommentar