Energiforladt

10. september 2008

Her efter frokost er mit energiniveau ikke særligt stort. Faktisk ikke eksisterende. Det er ikke fordi jeg ikke har rigeligt at lave, men mere det faktum, at det er statistikker og tal analyse i Excel. Det er ikke lige noget min hjerne har overskud til. Hvis jeg nu skal lave en analyse af min energi, må det være fordi jeg lige har været til frokost og min krop derved bruger al den forhåndværende energi til at fordøje maden. Måske jeg skulle snuppe en lille morfar under skrivebordet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Karin - Abildjyden 10. september 2008 at 14:26

  Morfar – powernap – det giver ekstra energi.

  http://www.dr.dk/Regioner/Syd/Nyheder/Andet/2006/01/19/062415.htm

  Måske kunne du viderebringe det til højere sted på jobbet 😉

  Du har været meget intens på både mandag og tirsdag, det sidder med garanti i kroppen.

 • Reply Helle K. 10. september 2008 at 14:58

  Juhu Catarina – er du vågnet? 😀

 • Reply Catarina 10. september 2008 at 15:01

  Karin – Abildjyden
  Det ville være fint , og kunne helt sikker hjælpe i mange situationer. Men jeg gad heller ikke være længere på jobbet.


  Helle K.
  Hvad hvor… ja … ja nu er jeg da. 😆

 • Skriv en kommentar