Energiforladt

10. september 2008

Her efter frokost er mit energiniveau ikke særligt stort. Faktisk ikke eksisterende. Det er ikke fordi jeg ikke har rigeligt at lave, men mere det faktum, at det er statistikker og tal analyse i Excel. Det er ikke lige noget min hjerne har overskud til. Hvis jeg nu skal lave en analyse af min energi, må det være fordi jeg lige har været til frokost og min krop derved bruger al den forhåndværende energi til at fordøje maden. Måske jeg skulle snuppe en lille morfar under skrivebordet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 10. september 2008 at 14:26

  Morfar – powernap – det giver ekstra energi.

  http://www.dr.dk/Regioner/Syd/Nyheder/Andet/2006/01/19/062415.htm

  Måske kunne du viderebringe det til højere sted på jobbet 😉

  Du har været meget intens på både mandag og tirsdag, det sidder med garanti i kroppen.

 • Reply Helle K. 10. september 2008 at 14:58

  Juhu Catarina – er du vågnet? 😀

 • Reply Catarina 10. september 2008 at 15:01

  Karin – Abildjyden
  Det ville være fint , og kunne helt sikker hjælpe i mange situationer. Men jeg gad heller ikke være længere på jobbet.


  Helle K.
  Hvad hvor… ja … ja nu er jeg da. 😆

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.