Menu
Dagligdagen

Græsenke

Nu kan jeg tælle timerne på én hånd til Søren kommer hjem fra Dublin. Det er sjovt som man kan savne, selvom det ikke er mange dage han har været væk. Når Christian er væk savner jeg ham også vanvittigt meget. Jeg er ikke god til at falde i søvn, nå dem jeg holder af, ikke er der og selve søvnen bliver heller ikke den samme.

Dengang for snart mange år siden, da jeg var alene, drømte jeg ikke om, at jeg kunne føle sådan som jeg gør nu. Jeg tror selv at det er noget med alderen, for det er ikke kun afsavn-følelserne som har ændret sig, andre følelser har også.

Det er samtidig lidt modsigende, for jeg holder også ufatteligt meget af de timer jeg kan få for mig selv. Men der ligger det nok i bevidstheden, at det ikke er så mange timer og de dermed skal udnyttes optimalt til egoistiske fornøjelser.

Lige nu er der kun 4 timer til Søren er hjemme. Dejligt!

6 kommentar

 • Helle K.
  11. september 2008 at 07:43

  Jeg savner slet ikke, når mine unger er væk – ikke fordi jeg ikke elsker dem og kan li’ at de er her, men jeg kan sagtens klare at de er væk… heldigvis for de rejser jo en dag om snart… men jeg ville have det skidt med, at min mand rejste ud – som han gjorde da ungerne var små, idag skal han helst ligge lige ved siden af mig. 🙂

  Reply
 • Pia
  11. september 2008 at 08:15

  Jeg her det lige præcis sådan som du Cat., det handler om så meget mere end savnet tror jeg. Jeg har altid elsket og haft brug for at have tid alene, men savnet er kommet meget mere over mig med årene, uden at jeg kan forklare hvorfor.

  Jeg gad faktisk godt være det foruden, sku jeg hilse at sige, det er jo ikke på den rare måde når savn blir for stort.

  Ha en god dag derovre:)

  Reply
 • Louise
  11. september 2008 at 09:20

  Måske man skulle lave “Græsenkernes Klub”. Jeg bliver også græsenke i efteråret… Manden skal på en masse kurser. Men jeg har egentlig fundet ud af, jeg godt kan lide at være alene, og så få lavet en masse. Men det er nu skønt, når hele flokken er samlet under et tag… 🙂 Ligesom det også er spændende at høre ham fortælle, hvad han har oplevet 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. september 2008 at 17:02

  Helle K.
  Når de flytter hjemme fra er jeg også helt med på den, for så er det jo sådan. Men så længe han bor her, er det noget andet, tror jeg. 🙂


  Pia
  Ja det er faktisk sådan lidt irriterende, for jeg er ski også blevet mere blød ved film og sådan.


  Louise
  Puha det lyder som om du skal være rigtig mange dage alene. Øv altså. Den der klub vil jeg godt være medlem af. 😉

  Reply
 • dorthe
  9. januar 2011 at 16:33

  Hej

  Ja jeg også græsenke > de næste 6 måneder – min man taget til Nuuk grønland som tømre, og selvom vi har været gift i 19 år – og har 2 store børn , ja så r det sku hårdt , for man tager nok ens partner for en selvfølge mere en d man lige tænker over . Synes det er hårdt når man kommer hjem og ja det lidt tomt ….. Jeg bor på sjælland hvis nogen skulle have lyst til græsenke vin/hygge …..!!

  Dorthe

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2011 at 16:46

   @dorthe: Velkommen til min blog, altid dejligt me nye “ansigter”. Nu er indlægget her ovenfor skrevet i 2008 såå…. 😀 Men tak for tibudet til en omgang vin og hygge, det vil jeg tænke på hvis Søren atter smutter ud i verdenen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar