Menu
Hverdagen

Formatering af Christian

Ja han kunne som også godt trænge til det, men det er nu Christians PC der er ved at blive renset for skrammel. Er du gal hvor var der mange unødige programmer og diverse prøveversioner på den PC. Men nu er det vigtigste gemt og jeg er i gang med at geninstallere. Når jeg er færdig om 1 lille time, er de tilbage til fabriksstandart.

Inden jeg formaterede, satte jeg Christian til at rydde op i alle hans personlige ting, sådan at det kun er det der er vigtigt for ham, som også blev gemt. Nu ligger det hele, på den eksterne harddisk og venter på, at komme retur til PS’en.

0

5 kommentar

 • Anne, Mandagspigen
  12. september 2008 at 17:15

  Kunne min computer også godt trænge til…måske inden længe…skal lige have vigtige ting over på min externe harddisk…

  Reply
 • Louise
  12. september 2008 at 17:55

  Uha – min bærbare trænger også … Men venter lidt for skulle få nogle flere GB, når vi nærmere os d. 1. okt 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. september 2008 at 18:12

  Anne, Mandagspigen
  Det er en rigtig god ide, med en backup inden du trykker på knappen. 😉


  Louise
  Ja så ville jeg også vente. Umm flere GB, ville ikke være det værste. 😛

  Reply
 • Bambi72
  12. september 2008 at 21:17

  Her er det også tiltrængt engang imellem på ungerne maskiner… Kan tit undre mig over hvad de dog gør ved dem *GGG*

  Reply
 • Catarina
  13. september 2008 at 06:56

  Bambi72
  Sikkert det samme som de gør ved deres hoveder – putter for meget unødvendigt i dem. 😆

  Reply

Skriv en kommentar