Formatering af Christian

Ja han kunne som også godt trænge til det, men det er nu Christians PC der er ved at blive renset for skrammel. Er du gal hvor var der mange unødige programmer og diverse prøveversioner på den PC. Men nu er det vigtigste gemt og jeg er i gang med at geninstallere. Når jeg er færdig om 1 lille time, er de tilbage til fabriksstandart.

Inden jeg formaterede, satte jeg Christian til at rydde op i alle hans personlige ting, sådan at det kun er det der er vigtigt for ham, som også blev gemt. Nu ligger det hele, på den eksterne harddisk og venter på, at komme retur til PS’en.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “Formatering af Christian”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.