Menu
På tur

Dejlig lørdag

I forrige indlæg, proklamerede jeg at det blev en dejlig lørdag. Og jeg skal lige love for at det blev den. Søren og jeg trængte til lidt luft, jeg mest til at fotografere ligt anden natur og specielt det at fotografere fugle, kunne jeg godt tænke mig. Vi blev enige om at de ønsker, kunne Vestjylland klare. Jeg spurgte Christian om han ville med, men han ville hellere være hjemme og få det sidste installeret på hans PC.

rc3b8mc3b8-og-omegn-1
~Hvor er der dog fladt helt derude i Vestdanmark.

Vi besluttede at kører ud til Rømø og gå en tur på Lakolk strand.

rc3b8mc3b8-mosaik1

Der var en del mennesker denne solskinslørdag i september. Og alle så ud til at nyde solen og stranden. Vind var der også en del af, men den kom fra øst, så den var ikke så kold, men jeg var da glad for at jeg havde taget en rullekrage og en uldtrøje på.

rc3b8mc3b8-og-omegn-2
~En del får græsser på Rømø.

Da solen begyndte at gå ned, var vi så heldige at se fænomenet Sort So, bare i mindre målestok end vi ser i tv.

rc3b8mc3b8-og-omegn-3

Sort Sol finder sted hvert forår og efterår. På dette tidspunkt er flokkene ikke så store, men lidt senere kan sådanne flokke blive på op imod 500.000 stære. De størst Sort Sol flokke kan ses nede i Tøndermarsken, der vil jeg gerne ned en dag.

rc3b8mc3b8-og-omegn-4
~Dagen sluttede med en dejlig solnedgang.

rc3b8mc3b8-og-omegn-5
~Hjemturen forgik med en næsten fuld måne som ledsager.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Madame
  14. september 2008 at 09:49

  Sikke nogle skønne oplevelser I har haft – dejligt at få lov til at kigge med :o)

  Reply
 • Karolina
  14. september 2008 at 10:26

  Det blev en fantastisk lørdag og det kan man også se på dine smukke billeder 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 10:33

  Madame
  Det var en dejlig tur og når så vejret artede sig så flot, så kan sådan en tur kun blive god. 😉


  Karolina
  Velkommen til mit lille hjørne. Tak for tosen til billederne og du har fuldstændig ret. Fantastisk dag. 😀

  Reply
 • Marianne
  14. september 2008 at 10:43

  Åhhhh sikke en skøn tur – det er rent turist reklame du laver Catarina. jeg får lyst til at køre lige med det samme….

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 11:25

  Marianne
  Det skulle I unde jer selv også selvom det er en lang tur for jer. 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  14. september 2008 at 12:32

  Sikke en dejlig beskrivelse af en super skøn lørdag i det flade sydvestjyske – marsk området.
  Jeg har boet i Bramminge i 2 år, så jeg har oplevet mange af de skønne ting du beskriver, fortæller om i dine billeder.

  Reply
 • Helle K.
  14. september 2008 at 12:56

  Sikke en dejlig lørdag 🙂 Jeg ville elske at se “sort sol”
  Dine billeder er fantastiske – jeg vil lige se resten af dem senere 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 13:36

  Karin – Abildjyden
  Det må have været en oplevelse at have boet i dette hjørne af Danmark og oplevet alle årstiderne dernede. 🙂


  Helle K.
  Det er jeg også helt sikker på du ville og jeg vil se megetmere af det – kan næsten ikke få nok. 😀

  Reply
 • Det kunne godt – Catarina.dk
  13. april 2021 at 11:30

  […] mig med. Jeg har sjællent mit kamera i den taske når jeg er af sted. I lørdags da vi var på tur, der havde jeg det i en lille rygsæk med et håndklæde i bunden, men det er altså ikke optimalt, […]

  Reply

Skriv en kommentar