Dejlig lørdag

I forrige indlæg, proklamerede jeg at det blev en dejlig lørdag. Og jeg skal lige love for at det blev den. Søren og jeg trængte til lidt luft, jeg mest til at fotografere ligt anden natur og specielt det at fotografere fugle, kunne jeg godt tænke mig. Vi blev enige om at de ønsker, kunne Vestjylland klare. Jeg spurgte Christian om han ville med, men han ville hellere være hjemme og få det sidste installeret på hans PC.

rc3b8mc3b8-og-omegn-1
~Hvor er der dog fladt helt derude i Vestdanmark.

Vi besluttede at kører ud til Rømø og gå en tur på Lakolk strand.

rc3b8mc3b8-mosaik1

Der var en del mennesker denne solskinslørdag i september. Og alle så ud til at nyde solen og stranden. Vind var der også en del af, men den kom fra øst, så den var ikke så kold, men jeg var da glad for at jeg havde taget en rullekrage og en uldtrøje på.

rc3b8mc3b8-og-omegn-2
~En del får græsser på Rømø.

Da solen begyndte at gå ned, var vi så heldige at se fænomenet Sort So, bare i mindre målestok end vi ser i tv.

rc3b8mc3b8-og-omegn-3

Sort Sol finder sted hvert forår og efterår. På dette tidspunkt er flokkene ikke så store, men lidt senere kan sådanne flokke blive på op imod 500.000 stære. De størst Sort Sol flokke kan ses nede i Tøndermarsken, der vil jeg gerne ned en dag.

rc3b8mc3b8-og-omegn-4
~Dagen sluttede med en dejlig solnedgang.

rc3b8mc3b8-og-omegn-5
~Hjemturen forgik med en næsten fuld måne som ledsager.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Dejlig lørdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.