Menu
Livet

Fiks og færdig

Der fulgte jo en selvvalgt opgave med, til det kursus jeg var på i starten af ugen. Den har de sidste par dage rumsteret i mit hovede og her til morgen faldt den på plads. Det endte men en 4-sidet brochure. Mailen er lige blevet sendt af, endda i tide. Nu venter jeg på tilbagemeldingen, som nok kommer her engang sidst på ugen. Jeg er lidt spændt på hvad han har at sige, for han fortalt, at det er første gang han skal have en engelsk tekst under lup.

7 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  14. september 2008 at 12:55

  Dejligt der er en afrunding på et kursus. Er der noget med karakter, eller er det bare bestået ikke bestået efterfulgt af en kommentar.

  Brochuren skulle den omhandle din egen virksomhed, eller noget fiktivt?

  Hihi det internationale kommer lige frem engelsk tekst. pøj pøj….

  Reply
 • Helle K.
  14. september 2008 at 13:13

  Dejligt 🙂
  Jeg har tænkt på, du har fortalt, at du er lidt ordblind, hvordan tackler du det i forhold til dit job – som jo er meget “at få det ned på papir”?

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 13:44

  Karin – Abildjyden
  Det bliver ikke givet karakter, men kun gode råd med på vejen. Man måtte selv vælge hvad man ville skrive om, også om det skulle være fiktivt eller ej. Jeg valgte at lave et produktblad, som jeg alligevel skulle lave til jobbet. Andre havde annoncer som også var “jobs” der aligevel skulle laves.


  Helle K.
  For det første er det meste af det jeg skriver på engelsk og der er jeg ikke å besværet som på dansk. Desuden skal alt vad vi publicere igennem korrektur ved vores korrespondenter. Der ud over, bruger jeg stavekontrol på alt Word, mail osv. Så faktisk er det ikke et særligt stort problem. 😛

  Det meste af det jeg skriver her, skrives først i word, men derfor kan der godt snige sig et par smuttere ind. 😉

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  14. september 2008 at 13:53

  Du gør det super, det er selvfølgelig altid en lidt større proces når du står overfor en form for ordblind, øh, var du klar over mange hypermobile er ordblinde på en eller anden måde, bare lige til din orientering.

  Jeg krydser fingre for tilbagemeldingen. Jeg er sikker på der kommer mange positive tilkendegivelser.

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 14:08

  Karin
  Jeg var slet ikke klar over at de to ting kunne hænge sammen. Det er helt nyt for mig, tak for infoen. 😉

  Jeg glæder mig til at se hvad han har at sige. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  15. september 2008 at 07:37

  Jeg tænkte nok, at du havde nogle procedurer… 😀

  Reply
 • Catarina
  15. september 2008 at 08:06

  Helle K.
  Det er nødvendigt. 😀

  Reply

Skriv en kommentar