Det er slet ikke så ringe endda

15. september 2008

At få love til at starte ugen, med sådan en helt ubrugt mandag. I dag er det sidste dag i 14 dage at min chef og kollega er på kontoret. Hun har en lille sygemelding og derefter et par dages kursus før hun er tilbage igen. Jeg vil gå ud fra at jeg i dag skal briefes om, både det ene og det andet, samt have tildelt et par ekstra opgaver.


~Denne lille sag er begyndt at rødme derude i haven.

Jeg har ikke noget imod at sidde alene, for sådan er det også ved sommerferien. Men lidt anderledes bliver det nu alligevel, nu hvor det er efterår og alle udstillingerne ligger inden for de næste par måneder.

God mandag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

9 kommentar

 • Reply Perle 15. september 2008 at 06:33

  God mandag til dig også.

  Jeg ville nu rigtig gerne have haft fri i dag, men chefen er væk hele ugen og jeg har ansvaret for oplæring/opgave tildeling af ny kollega. Bliver nok fint nok når jeg først lander derovre 🙂

 • Reply Trine 15. september 2008 at 06:46

  Rigtig god mandag til dig 🙂

 • Reply Catarina 15. september 2008 at 06:48

  Perle
  TAk skal du have. 😉

  Kan godt forstå du gerne vil have haft fri i dag, efter den discoweekend du har haft. Som regel er det ikke så slemt når man først er kommet afsted. 🙂


  Trine
  Tak skal du have, jeg håber du nyder din. 😀

 • Reply Helle K. 15. september 2008 at 07:38

  Og god mandag til dig – du får en spændende tid – “Når katten er ude o.s.v.” 😉

 • Reply Catarina 15. september 2008 at 08:07

  Helle K.
  Jepper tralla lalala 😆

 • Reply Madame 15. september 2008 at 09:03

  Tak, og god mandag også til dig, Catarina :o)

 • Reply Catarina 15. september 2008 at 09:42

  Madame
  Tak skal du have. 🙂

 • Reply Karin - Abildjyden 15. september 2008 at 14:42

  Det med udfordringer er altid spændende, at det så lige bliver i perioden hvor der samtidig er stor travlhed, kan både være meget interessant, og en lille smule stressende. Jeg er sikker på du klarer det fint, en løbetur giver god energi, og hvis hjemmefronten er indforstået….

  Ønsker dig god arbejdslyst. Glæder mig til at følge udfordringerne.

 • Reply Catarina 15. september 2008 at 17:38

  Karin
  Det bliver et par dejlige uger, med travlhed, men jeg kommer også til at hygge mig. 🙂

 • Skriv en kommentar