Menu
Bloggeriet

Sidste indlæg

..var faktisk mit 1100, det ret vildt at tænke på, at jeg rent faktisk har skrevet mere end tusinde indlæg. Jeg er selvfølgelig klar over, at der er bloggere derude som har skrevet det tifoldige. Men at jeg skulle skrive så mange, det havde jeg ikke regnet med da jeg startede op.

Jeg har blogget siden 10. november 2006. Da jeg startede regnede jeg ikke med at det ville gribe sådan om sig som det har gjort. Dengang i 2006 havde jeg lave en hjemmeside, koden det hele selv og fyldt forskellige ting i den. Da den var færdig stod jeg med en fin hjemmeside, men det var så det. En lidt flad fornemmelse.


~Således så min side ud i 2006.

På et tidspunkt fandt ud af, at jeg ville have en slags blog på og fik også lavet en, som kørte i Access. Det fungerede rigtigt fint, men den begrænsede mig også. Der kunne ikke gives kommentar og det synes jeg var lidt kedeligt og alle koder skulle skrives manuelt. Efter et par måneder på den måde, nedlage jeg siden og installerede WordPress, som jeg via andre bloggere, var blevet gjort bekendt med.

Jeg har kørt WordPress lige siden og mit bloggeriet har grebet om sig. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at blogge og på den måde bliver familie og venner også opdateret. Selvom jeg indimellem har indlagte pauser af kortere eller længere varighed, betyder det ikke at jeg ikke kommer igen, det er blot et udtryk for, at mit fokus er nød til at være et andet sted end her.

14 kommentar

 • anette
  20. september 2008 at 17:42

  Tillykke med de 1100 🙂

  Jeg glæder mig til de næste 1100 blogindlæg 🙂

  Reply
 • Joan
  20. september 2008 at 17:53

  stort tillykke med de VILDT mange indlæg 🙂 Glæder mig til mange flere.

  Reply
 • Therese
  20. september 2008 at 18:46

  Tillykke med dit jubilæum 😉 Jeg nyder at læse med hos dig, og glæder mig til de næste mange hundrede indlæg!

  Reply
 • Helle
  20. september 2008 at 18:49

  Jeg har også fået installeret wordpress på mit domæne http://www.helleshyggeblog.dk, hvor jeg havde planer om at flytte ind – men jeg har endnu ikke lært at bruge skidtet …. har nu heller ikke orket at hexe så meget i det …

  Jeg kan hverken finde ud af, at installerer temaer eller at sætte skidtet op, så det ser pænt ud.

  Jeg tror stadig på, at jeg finder en løsning en dag …

  For jeg har hørt godt om WordPress og vil gerne i gang med at Blogge på min egen side, frem for på Smartlog …

  Reply
 • Søren (Kbh)
  20. september 2008 at 19:27

  Hjertelig tillykke. Min mening som anonym=ikke blogger er, at
  du har en super blog. Sidste søndag trængte jeg til at blive
  peppet lidt op i humøret. Kig hos Catarina tænkte jeg. Dit
  dejlige Rømø indlæg med runde fotos m.m. gjorde, at min
  dag startede bedre. Jeg vil ikke belaste din blog med kommentarer, men her gav du mig anledningen til at sige TAK.

  Reply
 • Karolina
  20. september 2008 at 21:00

  Tillykke, tillykke, tillykke 😀

  Reply
 • Leif
  20. september 2008 at 21:04

  Mange gange tillykke med de 1.100 indlæg – det er altså rigtig flot, Catarina 🙂

  Jeg glæder mig til at læse de næste 1.100 indlæg 🙂

  Reply
 • Marianne
  21. september 2008 at 00:37

  Jeg er så glad for at du gik igang dengang i 2006 – jeg selv er ren novice ved siden af 🙂 Og jeg elsker at komme her ind og læse og ikke mindst se dine skønne billeder…

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  21. september 2008 at 03:11

  Det er stort… tillykke med denne dag 😉

  Jeg er glad for jeg fandt her forbi, det er så dejligt inspirerende. Derfor vil jeg kippe med flaget for dine 1100 indlæg Hurra.

  Reply
 • Catarina
  21. september 2008 at 07:37

  Anette
  Mange tak skal du have. 🙂


  Joan
  Tak for det. Puha jeg bliver helt svedt ved tanken om alle de indlæg. Det sjove er man ikke lægger mærke til antallet, før det lige pludseligt er stort. 😉


  Therese
  De skal nok komme, bare ikke så hurtigt. 😀


  Helle
  Det kan være vi en dag skal stikke hovederne sammen så jeg kan vise dig det. For det er slet ikke så svært, som du tror. 😉


  Søren (Kbh)
  Jeg bliver helt rørt over at jeg på den måde har gjort din dag bedre og det er mig der takker for de flotte ord.

  Så ligen anden ting – du belaster overhovedet ikke min blog med kommentare. Det er der ingen der gør. Du er altid velkommen til at lægge en kommentar, det er alle.


  Karolina
  Taaaakkkk. 😛


  Leif
  Tak skal du have. De skal nok komme de næste 1100 indlæg, men ikke på én gang. 😆


  Marianne
  Tak for de flotte ord. 🙂


  Karin
  Tak skal du have og du er altid velkommen herinde. 😉

  Reply
 • Helle
  21. september 2008 at 17:39

  Catarina – Ajjj, det ville være dejligt hvis du kunne vise mig det! Jeg arbejder i Dynamic Web og Sitecore, så det kan da heller ikke passe, jeg ikke kan finde ud af WordPress. Jeg er bare så dårlig til, at hitte ud af tingene selv uden nogen at spørger.

  Helle

  Reply
 • Perle
  21. september 2008 at 18:39

  Du må afholde kursus i brugen af WordPress. Har nemlig heller ikke fået sat mig ind i det og så er det lettere at bevare det jeg har (omend jeg gerne ville lave noget andet) 🙂

  Det er rigtig mange indlæg på 2 år, men stadig hyggeligt at læse med.

  Reply
 • Catarina
  21. september 2008 at 19:34

  Helle
  Når du kan de tor andre kan du også finde ud af WordPress. Jeg finder lige ud af et par datoer ikk?


  Perle
  Du siger bare til hvis når du når så langt ikk. 🙂

  Reply
 • Helle
  22. september 2008 at 16:27

  Perfekt!

  Reply

Skriv en kommentar