Menu
Livet

La Senza

I Fields findes der en lingeri shop, La Senza som bare har noget lækkert lingeri. De sidste par gange jeg har været forbi Fields, har jeg også været inde og handle i La Senza. Udover det lækre lingeri, får man også en super sød og kompetent service, det er noget jeg virkelig sætter jeg stor pris på.

Nu er det så ikke lige hver dag jeg kommer forbi Fields, og da slet ikke kun for at købe lingeri. Men så var det jeg opdagede, at man kan shoppe online igennem deres UK shop, for pokker det er jo genialt. Jeg kender jo mine størelser så det er jo ikke noget problem. Ydermere var der nogle gode tilbud som jeg ikke kunne sige nej tak til. Så nu venter jeg spændt på at der dumper en dejlig blød pakke ind af døren fra UK. Dejlig opdagelse, når man lige står og mangler.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar