Smuk søndag

Hvor er det altså en dejlig morgen. Vejret er mildt, ca. 11°. Det er lige tilpas hvis man kun lige vil gå en lille runde med bare ben i træsko. Og det ville jeg.

Jeg elsker de solopgange hvor der er skyer på himlen, for det giver altså sådan et dejligt specielt blødt lys. Jeg bliver aldrig træt af at se solen stå op. Det bedste er dog, at sidde på vore lille morgen terrasse og se den stå op, men det var det alligevel for koldt til i dag, så skulle jeg nok have iført mig en smule mere tøj, hvilket jeg ikke gad.

Nu er kaffen brygget og aviserne venter. Sådan en smuk søndag er nu slet ikke så ringe endda.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “Smuk søndag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.