Sur gammel gimpe

Dagen startede rigtig godt, solen skinnede og min tur ud i haven med kameraet var hyggelig. Aviserne blev læst igennem og det samme gjorde diverse blogs, der blev shoppet lidt, tøjet blev strøget og badet blev nydt. Men så var det som om, at der var én der fyldte min kop med citron, for fy for pokker hvor blev jeg lige pludselig i et sært surt humør. Det var som om at intet af det jeg rørte ved, ville som jeg ville og det ikke bare irriterede mig, det pissede i den grad af. Øv hvor kan jeg ikke lide mig selv når jeg er sådan en sur gammel gimpe.

Nå – nu er det heldigvis holdt igen og jeg er ikke længer sur. Det værste er bare at jeg egentlig ikke kan se hvorfor jeg skulle blive så sur. Og de småting der gik mig imod, havde jeg, hvis det var sket i går, bare trukket på skuldrene af.

Nu vil jeg gå ud og begynde forberedelserne af frikadeller med stuvede spidskål.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Sur gammel gimpe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.