Hjemme og vende

24. september 2008

Jeg tog lige lidt før fri for bare at få lidt mere end en halv time herhjemme. Klokken halv seks, skal jeg være ved et møde som slutter af med vinsmagning og buffet. Det skal nok blive en hyggelig aften.

Heldigvis bliver det ikke en midnatsforestilling, arrangementet slutter allerede kl. 21, så det er der er ingen undskyldning for at være træt i morgen.

Nu vil jeg nyde min kaffe og lige snuppe et enkelt stykke brød til, for der er ikke noget mere pinligt end, at ens mave begynder at knurre højlydt, lige der hvor der er allermest roligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Helle K. 24. september 2008 at 17:54

  God aften – er det sådan en smart vin-smager-fidus du har der?

 • Reply Catarina 25. september 2008 at 06:15

  Helle K.
  Da det er én vinmageren brugte til at smage på vine undervejs i processen. I dag bliver den ikke brugt mere, der er man gået over til at bruge glas. Jeg havde den heller ikke med, men synes den er ret sød. 😉

 • Reply Helle K. 25. september 2008 at 09:10

  Den er meget sjovere end et glas 🙂

 • Reply Madame 25. september 2008 at 09:19

  Det lyder lækker med et møde, der sluttede med vinsmagning og buffet!
  Men kunne du køre lige hjem?

 • Reply Catarina 25. september 2008 at 10:31

  Helle K.
  Ja det synes jeg også – selvom der ikke kan være så meget i. 😆


  Madame
  Jow det skulle jeg – derfor blev det også til kun at nippe lidt til vinen, men det er også ok. Jeg fandt dog ud af at den Chardonnay som vi smagte, den bliver jeg nok nød til at have et par flasker af, for den var skisme lækker.

 • Skriv en kommentar