Hjemme og vende

Jeg tog lige lidt før fri for bare at få lidt mere end en halv time herhjemme. Klokken halv seks, skal jeg være ved et møde som slutter af med vinsmagning og buffet. Det skal nok blive en hyggelig aften.

Heldigvis bliver det ikke en midnatsforestilling, arrangementet slutter allerede kl. 21, så det er der er ingen undskyldning for at være træt i morgen.

Nu vil jeg nyde min kaffe og lige snuppe et enkelt stykke brød til, for der er ikke noget mere pinligt end, at ens mave begynder at knurre højlydt, lige der hvor der er allermest roligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “Hjemme og vende”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.