På date

25. september 2008

I aften skal jeg på date. Det er ved at være en hel del år siden jeg sidst var på date, så det er vel også ok. Naa spøg til side, jeg skal ud til Helle og vise hende, at WortPress faktisk er lige til at gå til. Jeg ved, at Helle vedligeholder flere professionelle hjemmesider, så der sidder et kvikt hoved under cykelhjælmen, derude vestpå. Det bliver en smal sag at introducere WortPress.

Det bliver sjov at få en stemme på den person, som jeg efterhånden synes jeg kender så godt. Jeg har kendt Helle i ca. to år, da Helle var den anden person, som lagde en kommentar herinde. Jeg glæder mig.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Anne, Mandagspigen 25. september 2008 at 08:29

  Rigtig god fornøjelse, det lyder til at blive et spændende møde… Der er nu noget over at mødes i virkeligheden.

 • Reply Helle K. 25. september 2008 at 09:09

  I får da helt sikkert en hyggelig og spændende aften – sådan at skulle mødes og dele en interesse, det er godt 🙂

 • Reply Madame 25. september 2008 at 09:17

  Det er bare så hyggeligt og dejligt, når vi kan hjælpe hinanden – skønt at høre, Catarina :o)

 • Reply Catarina 25. september 2008 at 10:27

  Anne
  Tak skal du have. Jeg glæder mig også – til nu har jeg kun mødt én blogger, så det er meget nyt. 🙂


  Helle K.
  Det er jeg også sikker på. 😀


  Madame
  Man kan lige så godt hjælpe hvor man kan, det gør det hele meget lettere. 😉

 • Reply Helle 25. september 2008 at 12:47

  Jeg glæder mig også! Til at møde dig og til at lære WordPress. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar