På vejen ud af døren

.. her til morges, rendte jeg ind i fyren her. Det er nu smukt og helt fantastisk at de kan lave sådan et spind.

Jeg har faktisk et ret belastende forhold til edderkopper når jeg støder på en inde i huset. Der kan jeg rent faktisk godt blive ret skidt og få let åndenød. Men ude i naturen er det ok, nok fordi jeg der har muligheden for at løbe væk hvis det skulle være og søge ind i ”sikkerhed”. Jeg er ski nok bare lidt underlig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “På vejen ud af døren”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.