Menu
Livet

Lørdag morgen

Nu er den nye pc, som jeg var ude og købe i går, ved at være køreklar, der mangler lige et par enkelte ting, men jeg gider ikke mere lige nu. Nu vil jeg bare hygge mig lidt med at sidde og læse hvad I har bredrevet de sidste par dage. I aften skal vi ud til nogle gode venner og have aftensmaden.

Jeg har det sådan lidt underligt, med at tage af sted for hvad nu hvis…..Jeg er nået til den konklusion, at jeg tager den nye pc med, for så bliver den da ikke stjålet, hvis der nu kommer uindbudte gæster igen. Det bliver proceduren fremover nu, for jeg gider ikke igennem det igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Leif
  27. september 2008 at 10:54

  Det forstår jeg godt, Catarina.

  Det er bare noget totalt øv, at man ikke kan få lov til at have sine ting i fred 🙁

  Reply
 • Marianne
  27. september 2008 at 13:28

  Det er altså til stor irritation at man ikke kan have sine ting i fred og jeg forstår godt dine overvejelser om at tage den bærbare med i byen 🙂

  Reply
 • Karolina
  27. september 2008 at 14:12

  Det er træls at I har mistet så mange ting, men det vigtiste er at I har det godt.
  Tag din bærbar med, så du ikke behøver at bekymre dig over om den er ved at blive stjålet derhjemme.
  I må have en rigtig god dag! 🙂

  Reply
 • Madame
  27. september 2008 at 15:58

  Sikke en redelighed – godt at du er køreklar igen. I aften kan du forhåbentlig glemme trængslerne for en stund …

  Reply
 • Perle
  27. september 2008 at 17:05

  I lang tid efter indbruddet hos os, slæbte jeg vores smykker og pas med i en æske. Der er bare noget, som ikke kan erstattes. Og heldigvis havde vi ikke alle smykker liggende samlet, så den ring vi har fået lavet til ældste af vores forlovelsesringe var i behold.

  Så tag computeren med, det vil nok give lidt ro.

  Dejligt, at du er tilbage så hurtigt 🙂

  Reply
 • Catarina
  28. september 2008 at 07:34

  Leif
  Ja det er, og jeg kan mærke at jeg nok kommer til at slæbe både kamera og pc med mig fremover.


  Marianne
  Ja det er noget rigtigt øv, men sådan skal det så være.


  Karolina
  Ja heldigvis er der ikke sket noget med nogen af os. Christian som opdagede de, tager det helt fint.

  Jeg kommer til at se køn ud, når jeg kommer sådan slæbende. 😉


  Madame
  Vi havde en hyggelig aften og fik slappet godt af.


  Perle
  Det var heldigt at de ikke fandt det hele. Som du siger, det er bare ikke alt som kan erstattes.

  Jeg kommer til at se ud som et pakkeæsel, men sådan skal det være.

  Reply

Skriv en kommentar