Farver

3. oktober 2008

Umm jeg elsker de farver som efteråret kan frembringe. De varme og gyldne fraver er så smukke når en lille solstråle rammer dem. Og det er med at nyde det nu og her, for om blot en måned er det hele forbi.

Hvis der bliver lidt tid til overs i denne weekend, så vil jeg gå ned i skoven og se alle farverne helt tæt på. Jeg synes jeg trænger.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Jonna 3. oktober 2008 at 19:27

  Håber du får tid, en stille tur i efterårs skoven er lise for sjælen syntes jeg.

 • Reply Madame 3. oktober 2008 at 19:54

  Ja, du har ret, det er så smuk en årstid! Vi har også de blade i haven, som du har fotograferet.

  Skoven er helt sikkert fantastisk i øjeblikket, og en tur i skoven står også højt på min ønskeliste 🙂

 • Reply Catarina 4. oktober 2008 at 06:55

  Jonna
  Det ville være dejligt, nu får vi at se. 😉


  Madame
  Vi må se om vi ikke begge kan få tid til et smut i skoven. Inden den er helt bladløs. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.