Menu
Livet

God samvittighed

Om lidt en lille time, kan jeg holde weekend. Endda med god samvittighed, jeg har nemlig nået det der var planlagt til denne uge. Det er også godt jeg ingen hængepartier har, for denne weekend er fyldt helt op. Når jeg kommer hjem skal jeg ud og løbe en lille tur og derefter står den på fri leg, nøj hvor jeg glæder mig.

I morgen aften skal jeg til 25 års jubilæun (igen) denne gang med den klasse, og parallelklasserne, som jeg forlod efter 8. Klasse. Det bliver super sjovt, at se alle de gamle kammerater igen. Der er faktisk kun én jeg har set et én gang for ca. 12 år siden, og hun kunne slet ikke kende mig, ellers har jeg ikke stødt på nogen af den. Søndag står den på løb i dyrehaven, hvis altså ikke broen lukker på grund af blæsevejret. Alt i alt, bliver det en herlig weekend.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar