God samvittighed

3. oktober 2008

Om lidt en lille time, kan jeg holde weekend. Endda med god samvittighed, jeg har nemlig nået det der var planlagt til denne uge. Det er også godt jeg ingen hængepartier har, for denne weekend er fyldt helt op. Når jeg kommer hjem skal jeg ud og løbe en lille tur og derefter står den på fri leg, nøj hvor jeg glæder mig.

I morgen aften skal jeg til 25 års jubilæun (igen) denne gang med den klasse, og parallelklasserne, som jeg forlod efter 8. Klasse. Det bliver super sjovt, at se alle de gamle kammerater igen. Der er faktisk kun én jeg har set et én gang for ca. 12 år siden, og hun kunne slet ikke kende mig, ellers har jeg ikke stødt på nogen af den. Søndag står den på løb i dyrehaven, hvis altså ikke broen lukker på grund af blæsevejret. Alt i alt, bliver det en herlig weekend.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.