Menu
Livet

Kaffen er klar

Hvor er jeg glad for at jeg kan lide kaffe, den hjælper så dejligt med at få mig vågen. Jeg har også noget jeg kalder dessertkaffe, det er cappucino og café au lait eller som nogen kalder det, en caffé latte (italiensk for det franske café au lait). Den skags kaffe drikke jeg ikke til hverdag, da der skal være forskel på hverdag og fest og så også det faktum, at man kan “drikke sig fed”, selvfølgeig ikke hvis man bruger skummetmælk.

Nu er kaffen klar og dens duft spredes ud over hele langbordet og danser tango med min næsebor, jeg bliver nød til at kaste mig over den. Godmorgen. 😉

4 kommentar

 • Leif
  4. oktober 2008 at 08:32

  Godmorgen og rigtig god lørdag til dig, Catarina 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. oktober 2008 at 08:39

  Leif
  Du må også have en rigtig god lørdag, med blog-træf, jeg gad godt med.

  Reply
 • Leif
  4. oktober 2008 at 09:03

  Du må bare tage toget nu, så kan du sagtens nå at være med 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. oktober 2008 at 09:06

  Leif
  Den går ikke du. 😉 Jeg skal til klassefest dag og i morgen kommer jeg alligevel til KBH.

  Reply

Skriv en kommentar