Kaffen er klar

4. oktober 2008

Hvor er jeg glad for at jeg kan lide kaffe, den hjælper så dejligt med at få mig vågen. Jeg har også noget jeg kalder dessertkaffe, det er cappucino og café au lait eller som nogen kalder det, en caffé latte (italiensk for det franske café au lait). Den skags kaffe drikke jeg ikke til hverdag, da der skal være forskel på hverdag og fest og så også det faktum, at man kan “drikke sig fed”, selvfølgeig ikke hvis man bruger skummetmælk.

Nu er kaffen klar og dens duft spredes ud over hele langbordet og danser tango med min næsebor, jeg bliver nød til at kaste mig over den. Godmorgen. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Leif 4. oktober 2008 at 08:32

  Godmorgen og rigtig god lørdag til dig, Catarina 🙂

 • Reply Catarina 4. oktober 2008 at 08:39

  Leif
  Du må også have en rigtig god lørdag, med blog-træf, jeg gad godt med.

 • Reply Leif 4. oktober 2008 at 09:03

  Du må bare tage toget nu, så kan du sagtens nå at være med 🙂

 • Reply Catarina 4. oktober 2008 at 09:06

  Leif
  Den går ikke du. 😉 Jeg skal til klassefest dag og i morgen kommer jeg alligevel til KBH.

 • Skriv gerne en kommentar