Menu
Livet

Sikke et gilde

Jeg var jo til klassefest i går. For pokker hvor var det dejligt at se alle de mennesker i gen. Jeg har kun set én eneste i de 25 år men jeg kunne let kende dem. Mig derimod, kunne de ikke kende, for da jeg forlod skolen der målte jeg kun 155 eller160 og var nærmest det man kan kalde usynligheden selv. I dag er jeg 173 meget udadvendt og har nok også vokset mig kønnere. 😉
Den kommentar jeg fik, da jeg gik rundt og sagde goddag, var ”guuud er det dig, dig ville jeg aldrig have genkendt”. Sjovt som nogle forandrer sig og andre slet ikke. Men for pokker hvor var det hyggeligt og snakken gik på kryds og tværs og helt ubesværet.

Nu vil jeg drikke min kaffe og se om jeg ikke lige kan blive en smule frisk inden bilen skal kører mig til KBH. Der er jo et løb der venter forude. Ikke det bedste løbevejr, men nu får vi at se.

God blæsevejrsdag.

10 kommentar

 • Lars
  5. oktober 2008 at 07:52

  Husk at løbe med vinden.

  Reply
 • Leif
  5. oktober 2008 at 08:13

  Det er altid sjovt med den slags genforeningsfester og jeg synes det er sjovt at se, hvordan folk ofte hurtigt falder inde i den “rolle” som de havde dengang 🙂

  Held og lykke med løbet senere i dag – gi’ den gas 🙂

  Reply
 • Perle
  5. oktober 2008 at 09:16

  Har kun været til en gammel elevfest 1 gang og der måtte jeg gå tideligt pga. graviditetskvalme (barn nr. 2). Da de holdte sidst var jeg forhindret.

  Sikke et vejr til en løbetur 🙁

  Reply
 • Madame
  5. oktober 2008 at 09:28

  Det lyder som en superdejlig klassefest! Det er sjovt at høre, at du har forandret dig så meget, efter du gik ud af skolen 🙂

  Min klasse holder jævnligt klassekomsammen – og det er en kæmpe oplevelse hver gang.

  Reply
 • Bambi72
  5. oktober 2008 at 10:15

  Puha sikke da et vejr at skulle ud at løbe i

  Reply
 • Helle K.
  5. oktober 2008 at 10:26

  Hvor sjovt – at du har forandret dig så meget. 🙂 Jeg er vist ikke vokset (kun udad) siden skoletiden… Jeg var vist også allerede “godt skåret for tungebåndet” dengang – vi har kun holdt genforeningsklassefest en gang for 19 år siden – og det var ikke en stor succes, så det er aldrig blevet gentaget.

  Jeg ønsker dig et godt løb i Kbh. jeg skal tænke på dig og heppe i tankerne 🙂

  Reply
 • Olines
  5. oktober 2008 at 10:34

  Sikke en dejlig oplevelse. Jeg har samme oplevelse som Leif, vi indtager/får hurtigt vores “gamle” roller tilbage.
  God løbetur idag!

  Reply
 • Catarina
  5. oktober 2008 at 19:10

  Lars
  Velkommen her. 😀

  Det var nærmest umuligt, den kom susende rundt om træerne. 😆


  Leif
  Faktisk har jeg hørt netop det tit. Men det var lige det der ikke skete, derfor var det nok så meget mere hyggeligt. 😉


  Perle
  Dette var også den første for mig, og jeg deltager også næste gang. 😛

  Ja det var et ledt vejr. 👿


  Madame
  Der er sket rigtig meget med mig siden dengang. 🙂

  Jeg glæder mig allerede til næste gang.


  Bambi72
  Jeg var også ved at fortryde. 😆


  Helle K.
  Det var da ærgerligt at det ikke længere kan blive til noget hos jer.

  Tak for heppene, de hjalp. 😀


  Olines
  Tak for de gode ønsker. Ved festen i går, var alle gamle roller helt væk, det var dejligt at opleve. 🙂

  Reply
 • Tina - omme i London
  5. oktober 2008 at 23:26

  Jeg var til saadan en “gammel elev” fest for 8 aar siden og der var bare en enkelt af “drengene” som jeg ikke kunne genkende. Han var vokset mindst 40 cm i hoejden og 50 kg i droejden siden jeg saa ham sidst! Jeg synes netop det var sjovt at folk IKKE faldt ind i de gamle roller, men pludselig var blevet til en helt anden person.
  Jeg haaber loebet gik godt. 🙂

  Reply
 • Catarina
  6. oktober 2008 at 06:32

  Tina
  Sådan én havde vi også i vores klasse, men jeg kunne kende ham på øjnene. 🙂

  Løbet gik ok, men føj for et vejr.

  Reply

Skriv en kommentar