Nye ord

10. oktober 2008

Nogle gange er det altså ikke rart at lære nye ord at kende. Jeg har lige lært et nyt ord i dag eller en ny måde at sætte to kendte ord sammen på. Digital dermatitis, jeg syntes egentlig de startede meget godt med digital og dermatitis, lød heller ikke slemt, det er jo bare eksem, men tilsammen er det ikke særligt rart.

Digital dermatitis er en smitsom betændelse i huden omkring klovene. Digital dermatitis er typisk placeret i regionen mellem ballerne, men kan også ses fortil på tåen umiddelbart over klovspalten.

Hvis du skulle have lyst, kan du læse mere her. 😀

Jeg tror bare jeg går til frokost. Velbekomme.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 10. oktober 2008 at 12:36

    Nix jeg kigger ikke 😉

  • Reply Catarina 10. oktober 2008 at 13:01

    Helle K.
    Kan jeg godt forstå. 😀

  • Skriv gerne en kommentar