Menu
Livet

Nye ord

Nogle gange er det altså ikke rart at lære nye ord at kende. Jeg har lige lært et nyt ord i dag eller en ny måde at sætte to kendte ord sammen på. Digital dermatitis, jeg syntes egentlig de startede meget godt med digital og dermatitis, lød heller ikke slemt, det er jo bare eksem, men tilsammen er det ikke særligt rart.

Digital dermatitis er en smitsom betændelse i huden omkring klovene. Digital dermatitis er typisk placeret i regionen mellem ballerne, men kan også ses fortil på tåen umiddelbart over klovspalten.

Hvis du skulle have lyst, kan du læse mere her. 😀

Jeg tror bare jeg går til frokost. Velbekomme.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Helle K.
  10. oktober 2008 at 12:36

  Nix jeg kigger ikke 😉

  Reply
 • Catarina
  10. oktober 2008 at 13:01

  Helle K.
  Kan jeg godt forstå. 😀

  Reply

Skriv en kommentar