Menu
Strøtanker...

Snart weekend

Sider her ved mit skrivebord og har direkte udsyn til en lille græsplæne som gartneren lige har slået. Selvom vinduet ikke er åbnet, kan jeg dufte det nyslået græs. Det er altså en dejlig duft. Det minder mig også om at plænen derhjemme hellere må få en tur i dag eller i hvert fald her i weekenden – nu må det da snart være sidste gang for i år.

Om et par timer er det weekend og den er meget velkommen. For børnenes vedkommende er det ferietid. Jeg har ikke ferie, men jeg holder fri torsdag og fredag i næste uge og så står den på hygge og sikke en tur eller to, et eller andet sted hen.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar