Menu
Hverdagen

Snart weekend

Sider her ved mit skrivebord og har direkte udsyn til en lille græsplæne som gartneren lige har slået. Selvom vinduet ikke er åbnet, kan jeg dufte det nyslået græs. Det er altså en dejlig duft. Det minder mig også om at plænen derhjemme hellere må få en tur i dag eller i hvert fald her i weekenden – nu må det da snart være sidste gang for i år.

Om et par timer er det weekend og den er meget velkommen. For børnenes vedkommende er det ferietid. Jeg har ikke ferie, men jeg holder fri torsdag og fredag i næste uge og så står den på hygge og sikke en tur eller to, et eller andet sted hen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar