Snart weekend

10. oktober 2008

Sider her ved mit skrivebord og har direkte udsyn til en lille græsplæne som gartneren lige har slået. Selvom vinduet ikke er åbnet, kan jeg dufte det nyslået græs. Det er altså en dejlig duft. Det minder mig også om at plænen derhjemme hellere må få en tur i dag eller i hvert fald her i weekenden – nu må det da snart være sidste gang for i år.

Om et par timer er det weekend og den er meget velkommen. For børnenes vedkommende er det ferietid. Jeg har ikke ferie, men jeg holder fri torsdag og fredag i næste uge og så står den på hygge og sikke en tur eller to, et eller andet sted hen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.