Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Aktiv fra morgenstunden

Nøj hvor har jeg fået nået meget. Da klokken var halv ni, læssede vi stationcaren mad alt de skrammel som skulle på genbrugsstationen. Søren var mand for at kører derud og skulle derefter til frisøren. De grå hår var ved at blive lange. Da han nu var ude af døren, kastede jeg mig over græsslåmaskinen og fik slået plænen nede foran. Jeg fik den slæbt op til huset og kært om bagved, hvor den store (mos) plæne ventede. Puha den var en tung omgang at komme igennem, men også god motion. Så jeg knoklede på.

En lille pause måtte der lige indlægget og noget kold saft skyllede svælget rent for støv. Vaskemaskinen blev også tømt og en ny portion sat i gang. Tilbage til plænen, og endelig færdig.

Krukker, potter og spande blev tømt og sat i kælderen, og alle fliser, trapper og hele indkørselen er blevet fejet, så der lige nu ikke er skyggen af efterår der. Men lur mig, når jeg om en time går ud, er der både blade og kogler på fliserne igen. Det er også ok med mig for det ser nu også hyggeligt ud og hører årstiden til.

Jeg blev færdig samtideg med at, en nyklippet Søren kom hjem. efter badet havde Søren sørget for en kop friks brygget kaffe. Livet er sku da dejligt. Måske jeg skal ud og lufte kameraet…..

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Pia
  11. oktober 2008 at 18:00

  Og render du stadig rundt med det kamera, så ska nogen ta det fra dig og placere dig i et bahgeligt møbel så du også når at trække vejret kone;)

  Reply
 • Catarina
  12. oktober 2008 at 08:32

  Pia
  Hæ hæ det lagde jeg på hylden da Søren inviterede mig ud og spise, vi var nemlig alene hjemme. 😉

  Reply

Skriv en kommentar