Morgenstund

11. oktober 2008

Der er ikke noget som lørdags morgener. Der er hele to lange fridage i vente og den ene har jeg kun lige taget sin begyndelse. Kaffen er løbet igennem og dufter dejligt indbydende. Vaskemaskinen snurre allerede lystigt rundt, med noget af sengetøjet. Den kommer på overarbejde i dag.

Senere, meget senere, når lyset har indfundet sig udenfor, hvor mørket stadig hersker, skal græsset slås og de sidste småting på terrasserne, skal stilles i kælderen. Jeg kan mærke at det bliver en dejlig dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karolina 11. oktober 2008 at 09:36

  Det tror jeg også, at det bliver en dejlig dag. Måske skal man ud og fotografe lidt. 🙂

 • Reply Catarina 11. oktober 2008 at 12:15

  Karolina
  Det kunne godt tænkes det er jo altid så hyggeligt. 😀

 • Reply Karolina 11. oktober 2008 at 12:46

  … og man bliver bare bedre og bedre til det 🙂

 • Reply Catarina 11. oktober 2008 at 14:57

  Karolina
  Ja det og det er jo et ordentlig plus. 😀

 • Reply Pia 11. oktober 2008 at 17:57

  Stang lige mig noget af det overskud der, tak:)

 • Reply Catarina 12. oktober 2008 at 08:31

  Pia
  Hi hi det er på vej. 😆

 • Skriv en kommentar