Langesø

12. oktober 2008

Efter at havde været særdeles aktiv i går, smuttede Søren og jeg ind og kikkede på kamera til Søren (tyven havde jo også rendt med hans). Vi fandt dog ikke lige noget som passede helt til sørens behov. Vel hjemme igen, trængte jeg til frisk luft. Jeg havnede i Langesø skoven, som kun ligger små fem kilometer fra os.

Det var ret gråt og trist i vejret, men skoven var ualmindelig smuk til trods for det. Jeg kan sagtens forestille mig den ved solskin.

Jeg har faktisk oplevet den lange sø som ligger navn både til et slot og skovene, været så frosset at vi kunne gå og selvfølgelig også skøjte på isen. Den var det helt store udflugtsmål i 1995 eller 1996, og der var sågar nogen som spillede curling på søen. Det ville ikke gøre mig noget, om vi fik sådan en vinter igen. For så ville jeg snører skøjterne på og tage en tur på isen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Madame 12. oktober 2008 at 09:44

  Det er dejlige bileder, Catarina – rigtig efterårsstemning – og sø og skov klæder hinanden så godt. Jeg har også gode minder fra vintre, hvor man kunne løbe på skøjter 🙂

 • Reply Catarina 12. oktober 2008 at 10:44

  Madame
  Det var dejligt derude i går. Det er et flot efterår i år og jeg suger til mig af alle farverne. 😉

 • Reply Søren (Kbh) 12. oktober 2008 at 12:10

  Jeg var i dyrhaven hvor du for nylig løb. Der var også kønt i
  solskin. Det er da synd at fælde træer;) Rigtig god søndag:-)
  http://padronel.files.wordpress.com/2008/10/clip-image00131.jpg

 • Reply Catarina 12. oktober 2008 at 12:50

  Søren
  Der er kønt i Dyrehaven når solen skinner, de så jeg jo da vi var derover i foråret.

  Hi hi godt billede, men nogen gange er det nødvendigt at fælde, for der skal jo også lys til for at andet kan gro. 🙂

  Også en god søndag til dig.

 • Reply Søren (Kbh) 13. oktober 2008 at 00:01

  Tak for linket til “Lørdag i Kbh”. Du kan tro, at jeg kan huske jeres tur fra din blog. Det at læse blogs er jo både at lære nyt
  men også genkendelsens glæde. Og Dyrehaven og Tårbæk
  kender jeg så godt. Et andet spisested i den omegn er
  strandmoellekroen.dk. De skifter dog ofte personale, så
  …men beliggenheden er unik.

 • Reply Catarina 13. oktober 2008 at 06:20

  Søren (Kbh)
  Du rammer lig e på kornet, mht. det at læse blogs, for der er meget at lære og også at tilføje.

  Strandmøllekroen, umm den tror jeg ikke jeg har hørt om, men den er nu noteret, til næste gang vi kommer til “Storbyen”. Jeg kan forestille mig det dog først bliver i det nye år. 🙂

  Tak for tippet. 😉

 • Skriv en kommentar