Menu
Livet

Dejlig hund

Luna er en dejlig stille og rolig brun labrador. Hun har tidligere været brugt til diverse fotoopgaver, netop fordi hun er så rolig. I dag skulle jeg bruge den til endnu en fotoopgave, men da hende herre skulle sidde i møde hele dagen, bad han mig om at have den på mit kontor. Selvfølgelig, ikke noget problem.

Jeg må sige at Luna er ekstrem tillidsfuld. Da vi i formiddags gik i fotostudiet, gik hun pænt med selvom hendes herre ikke var med. I studiet bad jeg hende sidde med siden til kameraet og hun blev bare siddende til vi havde fået de billeder vi skulle bruge. Meget fotogen hund må jeg sige.

Nu ligger hun og sover for mine fødder under mit skrivebord uden at gøre væsen af sig. Dejlig hund.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Pia
  14. oktober 2008 at 13:29

  En hund er som oftest hvad dens ejer gør den til, altså lige bortset fra den tidlige hvalpeperiode:)

  Reply
 • Perle
  14. oktober 2008 at 13:31

  Hvor skønt med en velopdragen hund.

  Reply
 • Helle K.
  14. oktober 2008 at 14:00

  Hvor ser hun sød ud 🙂
  Vi havde vores hund med til fotografen, da vi blev gift – det gik godt i lang tid, hun flyttede på os, på min kjole og på hunden – men til sidste knurrede hunden og sagde “nu er det nok” og så var den ikke med på flere billeder 😉

  Reply
 • Elizabeth H.
  14. oktober 2008 at 18:35

  Den ser sød og fredelig ud.

  Personligt er jeg ikke så tryg ved hunde. Egentlig mærkelig, for vi havde hunde i mit barndomshjem – men der sker så mange “mærkelige” ting når man vokser op og bliver voksen 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. oktober 2008 at 18:44

  Pia
  Lige nøjagtig og da ejeren er dyrlæge er den den hund og ikke ”et menneske”


  Perle
  Ja det er en fornøjelse. 🙂


  Helle K.
  Hæ hæ det er også varmt med alle de lamper. Jeg gik også en tur med Luna bagefter, da hun trængte til at komme udenfor lidt.


  Elizabeth
  Det er hun også.

  Ja jeg er også ændret mig med nogle ting, sådan tror jeg bare det er. 😉

  Reply
 • Karolina
  14. oktober 2008 at 22:11

  Min søster har også labrador Fido. Tjek her: http://www.pytlikfamily.eu/about/labrador-fido/

  Reply
 • Catarina
  15. oktober 2008 at 06:55

  Karolina
  Nåå hvor er han sød og det er helt vildt flot hvid/lys pæls han har. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar