Det pureste guld

14. oktober 2008

Der er et vidunderligt lys udenfor i dag. Da jeg kom hjem fra arbejde måtte jeg bare sidde ude på den lille terrasse foran, også selvom den vender mod øst, for lyset som rammer træerne er ikke til at tage øjnene fra.

Omme på den anden side som vender mod syd og vest er det lige før bladene på æbletræet ligne (med ligt god vilie) det pureste guld.

Det er dog det mest fantastiske efterår. Jeg mindes ikke, at det har været så smukt de sidste par år.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Karolina 14. oktober 2008 at 22:09

  Ja, men kun til i morgen 🙁 Det skal regne…

 • Reply Marianne 14. oktober 2008 at 23:25

  Tænk – sådan tænkte jeg også idag. Fantastisk lys og solen der bare skinnede og så den varme. Flot fangede Catarina

 • Reply Catarina 15. oktober 2008 at 06:52

  Karolina
  Ja det kan jeg se – øv altså.


  Marianne
  Det var slet ikke til at stå for. Tak for rosen. 🙂

 • Leave a Reply