Menu
Dagligdagen

Årets første julegave

Christian og jeg tog jo på shoppetur i Odense. Da vi kørte derind, tog regnen til, så det på det nærmeste lignede tove. Vi fandt ret hurtigt en parkeringsplads ret tæt ved gågaden (nok fordi vi var de eneste, der havde vovet os ud i regnen). Vi var i Appel Store hvor Christian købte en lader til hans iPod. Et par andre butikker fik også besøg af os, men hver gang vi gik fra én butik til en anden, blev vi mere og mere våde, ikke just behageligt.

Efter lidt mere end en halv time, opgav vi og gik tilbage til bilen og tørvejret. Vi blev enige om at satte næsen mod Rosengårdscentret. Der var mange mennesker, men ikke overfyldt og bedst af alt, der var tørvejr.

Christian fandt et par trøjer som han mente han ikke kunne leve uden. Så de røg ret hurtigt over disken, det samme gjorde den sidste nye CD med Metallica.

Et lille smut indenom Click og jeg er nu blevet et polfilter fra HOYA rigere. Det glæder jeg mig til at prøve, men lige nu er vejret ikke noget jeg har lyst til at bevæge mig ud i før jeg skal og det skal jeg lidt i fire, jeg har nemlig lovet at hente Christian fra arbejde. To timers arbejde på en dag, det er vist lige til at klare.

For det ikke skal være løgn, røg den første julegave og så i en pose og ligger nu og venter på at blive pakket ind. Nøj det er tidligt, tror det er første gang jeg har købt julegave i oktober. November ja – oktober – nej aldrig.

5 kommentar

 • Karolina
  16. oktober 2008 at 17:47

  Et polfilter fra Hoya? Det lyder interessent. B+W producerer også fantastiske filtrer 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. oktober 2008 at 18:08

  Jeg har hørt om B+W, men desværre føre Click ikke det mærke. Men Hoya er nu ok. 🙂

  Men det kan være jeg skal tage nettet i brug næste gang. 😉

  Reply
 • Helle K.
  17. oktober 2008 at 10:27

  Jeg køber gerne omkring den 20. december – nogle gange senere, så for mig er du ekstremt tidligt igang 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. oktober 2008 at 16:34

  Helle K.
  Ja det kan jeg godt se. Jeg pleger at købe de sidste i den første uge af december, og så går jeg og hygger mig med at jeg ikke haar stress på, for jeg ville få stress af at købe d. 20. 😆

  Reply
 • […] polarisationsfilteret som det rigtigt hedder, købt jeg jo for et stykke tid siden, til mit 18-200mm objektiv. Jeg havde ikke i praksis set hvad det […]

  Reply

Skriv en kommentar